Beşiktaş'a Gece Yarısı Sürprizi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a Gece Yarısı Sürprizi

Akhisar şokunu yaşayan Beşiktaş'ı bir kötü sürpriz de İstanbul'da bekliyordu.

16.05.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa’dan kara yoluyla gidilen İzmir’den İstanbul’a uçan siyah beyazlıların uçağı Sabiha Gökçen Havaalanı’nda onarım olduğu gerekçesiyle gece 01.45’te Atatürk Havaalanı’na indi.

Fakat yöneticiler bu durumdan ancak uçak havalandıktan sonra haberdar edilince takım havalanından Ümraniye’ye Havataş’ın servisleriyle dündü.

Çünkü takımı alacak kulüp otobüsü bilgi verilemediği için Sabiha Gökçen’deydi. Futbolcular ve teknik heyet havalanı servisleriyle tesislere döneceklerini öğrenince çok şaşırdılar.

YÖNETİCİLER HOSTESLERLE TARTIŞTI

Saatler gece 01.30’u gösterdiğinde kaptan “Atatürk Havaalanı’na iniş için alçalıyoruz” anonsu yapınca siyah beyazlı yöneticiler ve futbolcular büyük şaşkınlık yaşadı.

Kafiledeki futbol şube sorumlusu ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, A takım sorumlusu Mete Vardar ile yöneticiler Berkan Gocay, Yalçın Kaya Yılmaz ve kulüp müdürü Gökhan Sarı, kendilerine bilgi verilmemesi nedeniyle hosteslerle tartışlar. Yönetciler pilotlar konuşmak istese de talep kabul edilmedi.

Ama kaptan pilot, hostesler aracılığı “Sabiha Gökçen’de tadilat olduğundan saat 01.00 ile 05.00 arasında tüm inişler iptal ve uçaklar Atatürk Havalimanı’na iniyor” bilgisini iletti.

ACİLEN İKİ OTOBÜS KİRALANDI

15 dakika sonra uçak Atatürk Havaalanı’na indi. Bazı futbolcular takım otobüsüyle Ümraniye’ye, bazılarıysa ise kendi kendilerini karşılamaya gelen yakınlarının araçlarıyla evlerine dönecekti. Ancak uçak Atatürk Havaalanı’na inince planlar değişti.

Çebi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Havataş’tan 2 otobüs kiraladı. Böylece kafile bu servislerle Ümraniye’ye gidebildi.

Hürriyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'a Gece Yarısı Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement