Beşiktaş'a Kurbanlık Alan Şoku! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a Kurbanlık Alan Şoku!

Beşiktaş\'a Kurbanlık Alan Şoku!

Beşiktaş'ın antrenmanlarını yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin yanı kurban satış ve kesim yeri olarak belirlendi.

08.09.2015 11:33  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, sırasıyla Başakşehir, Skenderbeu, Gençlerbrliği ve de en önemlisi Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maç öncesi büyük bir tehlikeyle karşı karşıya.

KURBAN ALANI OLARAK BELİRLENDİ

Çekmeköy Belediyesi, İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yoğun trafik nedeniyle 'Kırmızı bölge' ilan edilen, aynı zamanda İSKİ'nin de su toplama havzası olan bu bölgeyi ilk defa kurban satış ve kesim pazarı olarak seçti. Bu durum siyah-beyazlıları Kurban Bayramı'nın sonuna kadar olumsuz anlamda fazlasıyla etkileyecek.

DERBİYE HAZIRLANACAKLAR

Bölgede hem gürültü hem insan yoğunluğu hem de son derece rahatsız edici olan kurbanlık ve tezek kokusu oluşacak. Üstelik pazarın en hareketli olacağı dönemde de siyah-beyazlılar 27 Eylül'de (Bayramın son günü) oynayacağı kritik Fenerbahçe derbisine hazırlanacak.

ŞENOL GÜNEŞ'İN HABERİ YOK

Tesislerin hemen yanında bulunan pazara kurbanlıklar yarından itibaren getirilmeye başlanacak. Durumdan haberdar olmayan ve futbolcuların çalışma ortamının iyi olmasına belki de her şeyden fazla önem veren teknik direktör Şenol Güneş'in nasıl bir tepki vereceği merak konusu. (Kaynak: Vatan)


Son Dakika Spor Beşiktaş'a Kurbanlık Alan Şoku! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Habip : Din baskısı her şeyi yok eder.Bu nasıl din ise (Kur'an a uymayan).Toplu canlı katliyamı. 1 19 Yanıtla
  • vata: koca istanbulda yermi kalmamışta oraya kurmuşlar. 7 2 Yanıtla
  • Gökhan: Haber bulamadınız da bunu mu haber yaptınız. Utanmazsanız bunu Aziz Yıldırım ile Cumhurbaşkanına suçu atarsınız... 8 1 Yanıtla
  • Of: KARGANIN MEKANI 0 9 Yanıtla
  • MEHMET: İLK YORUM :D 0 3 Yanıtla

Advertisement