Beşiktaş'a Stat Çağrısı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a Stat Çağrısı!

Beşiktaş\'a Stat Çağrısı!

PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor, Beşiktaş ile statlarını paylaşabileceklerini duyurdu.

15.10.2014 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. ekiplerinden Elazığspor, Olimpiyat Stadı'nda maçlarını oynamak istemeyen Beşiktaş'a ilginç bir çağrıda bulundu. Kırmızı-beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumun can sıkıcı olduğu ve Elazığ Atatürk Stadyumu'nu siyah-beyazlılarla paylaşabilecekleri belirtildi.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"Beşiktaş Kulübünün iç saha futbol karşılaşmalarını oynadığı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu zeminin şu anki durumunun futbol karşılaşması oynanması için el verişli olmaması nedeniyle, karşılaşmalarını hangi stadyumda oynayacağı konusunda yaşadığı sıkıntıları üzüntüyle takip etmiş bulunmaktayız.

111 yıldır Türkiye’de ve Avrupa’da bir çok branşta başarılar elde eden, Ay-Yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan, ülkemizin güzide takımlarından Beşiktaş Kulübünün stadyum konusunda yaşadığı sıkıntı camiamızı oldukça üzmüştür.

Bazı karşılaşmalarını Ankara Yenikent Asaş Stadyumunda oynamak üzere karar alan Beşiktaş yönetimine çağrımız şudur ki, Elazığ Atatürk Stadyumunun kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ve kendilerini Elazığ’da ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isteriz.

Kamuoyuna duyurulur

Saygılarımızla"

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'a Stat Çağrısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement