Beşiktaş, Sol Bek Anderson Pico'yu Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Sol Bek Anderson Pico'yu Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş, bonservisi Brezilya'nın Flamengo ekibinde bulunan sol bek oyuncusu Anderson Pico'yu transfer etmek için kulübüne kiralama teklifinde bulundu.

20.07.2016 02:24  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş sol bek için girişimlerini sürdürüyor. Bugüne kadar Kolarov ve Alexander Büttner isimleri üzerinde duran Siyah-Beyazlı yönetim listesine sürpriz bir şekilde bonservisi Flamengo'da olan Anderson Pico'yu aldı.

KİRALAMA TEKLİFİ

Takvim Gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Teknik Direktör Şenol Güneş'le yaptığı değerlendirme sonucunda bugüne kadar gündeme hiç gelmeyen Anderson Pico'nun masaya yatırıldığı ortaya çıktı. 27 yaşındaki oyuncu hakkında ön bilgi alan ikilinin Pico ismi üzerinde görüş birliğine vardığı belirlendi. Bu oyuncu için Brezilya kulübü Flamengo ile görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlı yönetimin bu oyuncuyu kiralamak için bir teklif sunduğu gelen bilgiler arasında.

PİCO DA AVRUPA'DA OYNAMAYA SICAK BAKIYOR

Brezilya kulübünün para kazanmak için bu oyuncuyu bonservisiyle satmayı planladığı ancak yüksek bir kiralama teklifini kabul edeceği belirtildi. Siyah-Beyazlı yönetimin sol bek transferini en geç bir hafta içinde bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Anderson Pico'nun bugüne kadar Avrupa'da hiç oynamaması nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyi çok istediği öne sürüldü.

DNIPRO'DA 15 MAÇTA İLK 11

Geçen sezonu Ukrayna ekiplerinden Dnipro'da kiralık olarak geçiren Brezilyalı futbolcu 19 karşılaşmanın 15'inde ilk 11'de forma giydi. Yıldız oyuncu 1 kez fileleri sarsmayı başardı.

Beşiktaş, Sol Bek Anderson Pico\'yu Transfer Etmek İstiyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Sol Bek Anderson Pico'yu Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement