Beşiktaş, Ankara'da Gençlerbirliği Virajında... - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Ankara'da Gençlerbirliği Virajında...

Beşiktaş, Ankara\'da Gençlerbirliği Virajında...

Gençlerbirliği'yle deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, zorlu maçtan yara almadan dönmek istiyor.

26.01.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşılaşacak Beşiktaş, mutlak galibiyeti hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray derbisinde alınan 2-0 mağlubiyeti Gençlerbirliği karşısında telafi etmeye çalışacak.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Jose Sosa, Veli Kavlak, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Tomas Sivok ve Mustafa Pektemek de Antalya kampı sonrasında İstanbul'a döndü. Tedavisi devam eden ve bugünkü antrenmana katılmayan Gökhan Töre'nin oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak. Daha önce üçer sarı kart gören Demba Ba, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş ve Tolga Zengin, yarınki mücadelede de kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 18. haftada Mersin İdmanyurdu ile oynanacak maçta takımlarını yalnız bırakacak.

Siyah-beyazlı ekipte teknik heyeti en çok rahatlatan konulardan biri kart cezaları biten Atiba Hutchinson ve Veli Kavlak'ın takıma dönmeleri olacak. Orta sahada rakip atakları karşılamada önemli görevler üstlenen iki oyuncunun kırmızı kart cezaları bitti.

İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 45 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 30 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın 131 golüne, Gençlerbirliği 60 golle karşılık verdi. Geçen sezon Ankara'da yapılan maçı Gençlerbirliği 1- 0 kazandı, İstanbul'daki müsabaka 1-1 bitti.

MUHTEMEL 11'LERGençlerbirliği: Ramazan, Ahmet, Tosic, Hakan, Uğur, Doğa, Koçer, Gosso, Mervan, Petrovic, Berat

Beşiktaş: Tolga, Ersan, Franco, Motta, Serdar, Atiba, Frei, Necip, Olcay, Oğuzhan, Demba Ba

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Ankara'da Gençlerbirliği Virajında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement