Beşiktaş, Balıkesirspor Karşısında Sürpriz Yaşamak İstemiyor - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş, Balıkesirspor Karşısında Sürpriz Yaşamak İstemiyor

Ali Danaş-İstanbul-DHA Beşiktaş Liverpool sonrası ligte puan kaybetmek istemiyor.

28.02.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Danaş-İstanbul-DHA

Beşiktaş Liverpool sonrası ligte puan kaybetmek istemiyor.

Perşembe akşamı Liverpool'u penaltı atışları sonunda eleyereke UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan Beşiktaş gözünü Balıkesir'e çevirdi.

Slaven Biliç: "Rehavete son hedef mutlak galibiyet"

Avrupa maçlarında alınan böylesi zorlu galibiyetler sonrası lig maçlarına konsantre olmanın zor olduğuna değinen Slaven Biliç futbolculara Liverpool maçını arkada bırakmaları gerektiğini sürekli hatırlatıyor.

Lig yarışının her hafta daha da kızıştığını belirten ve artık kaybedilecek puanları telafi edecek haftaların çok azaldığının altını çizen Biliç zirveden uzaklaşmamak için Balıkesir'i mutlaka yenmeleri gerektiğini söyleyerek futbolcularını hırslandırıyor.

Hırvat hocanın takım ile yaptığı toplantıda "Liverpool maçından kalan rehavet artık bitsin.Bu rehavet Balıkesir maçında sürerse kötü bir sonuç almamız kaçınılmaz.Bu yüzden artık tüm konsantrasyonunuzu lige çevirin.Kaybedecek haftalar değil sürekli kazanmamız gereken haftalardayız ve sizler bunu başarabilecek güçtesiniz"diyerek futbolcularını uyardığı öğrenildi.

Tolgay Arslan ve Daniel Opare'nin başarılı futbolu ilk onbir ile ödüllendirilecek

Liverpool maçında attığı gol ve oynağı futbol ile maçın kilidini açan ve bir anda taraftarların sevgilisi konumuna gelen Tolgay Arslan Balıkesirspor maçında ilk onbirde sahada olacak.

Teknik direktör Slaven Biliç Liverpool maçında sol bekte görevlendirdiği ve performansını çok beğendiği Daniel Opare'ye de Balıkesirspor karşısında yine ilk onbirde görev verecek.

Son üç maçtır çok büyük bir düşüş yaşayan Sosa'yı bu maçta yedek başlatmayı düşünen Hırvat teknik adamın ilk onbiri Cenk-Serdar-Franco-Ersan-Opare-Atiba-Veli-Tolgay-Gökhan Töre-Olcay ve Demba Ba'dan oluşturması bekleniyor.

Balıkesirspor maçı öncesi takımda 5 sakat 3 cezalı var

Siyah beyazlılarda Balıkesirspor maçı öncesi 5 sakat 3'te cezalı futbolcu bulunuyor.Miloseviç,İsmail ,Cenk Tosun,Tolga ve Sivok sakatlıkları sebebiyle Necip,Motta ve Oğuzhan Özyakup'ta sarı kart cezalısı olmaları sebebiyle Ankara'ya götürülmüyor.Takımda aynı zamanda Demba Ba, Serdar Kurtuluş, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Kerim Frei 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunuyor.

Hazırlıklar tamamlandı

Kara Kartal'lar Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası streching çalışması ve kısa istasyon koşuları yapıldı. 5'e 2 ve duran top çalışması sonrası taktik programının yer aldığı idman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Alexander Milosevic, Tomas Sivok, bireysel çalışan İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun katılmadı.

Beşiktaş akşamüstü özel uçakla Ankara'ya gidecek ve kampa girecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş, Balıkesirspor Karşısında Sürpriz Yaşamak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement