Beşiktaş, Samuel Eto'o için Antalyaspor ile 1 Milyon Euro'ya Anlaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Samuel Eto'o için Antalyaspor ile 1 Milyon Euro'ya Anlaştı

Beşiktaş, Antalyaspor yönetimiyle bir araya gelerek Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun transferini 1 milyon Euro'ya bitirdi.

03.08.2016 03:14  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Samuel Eto'o ısrarı sürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim önceki akşam Antalyaspor yönetimiyle bir araya geldi. Buluşan taraflar, masadan anlaşarak kalktı. İş artık resmi imzaların atılmasına kaldı.

Görüşmede Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş için istekli olan Samuel Eto'o'ya engel olmalarının şık olmadığını belirterek, "Biz gereken kolaylığı yaparız" dedi. Bunun üzerine taraflar şartları masaya yatırdı.

SIKI PAZARLIK

Antalyaspor, ilk etapta kapıyı 5 milyon Euro'dan açtı. Ancak, uzun süren pazarlıklar sonucundan bu rakam, 2 milyon Euro'ya kadar indirildi.

1 MİLYON EURO'YA ANLAŞTILAR

Beşiktaşlı yöneticiler ise, Eto'o'nun yıllık ücretinin 3.5 milyon Euro olduğunu hatırlatarak, "Bonservisine en fazla 1 milyon Euro verebiliriz" dedi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, bu noktada devreye Eto'o'nun kendisi girdi. "Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bana heyecan veriyor. Bonservis bedelimde gereken kolaylığı sağlayın" diye rest çekince Antalyaspor yönetimi, Beşiktaş ile 1 milyon Euro'ya el sıkıştı.

SÜPER KUPA ÖNCESi GELECEK

Öte yandan siyah beyazlılar stoper arayışını da sürdürüyor.

Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, "Elimizde bir çok alternatif isim var. Amacımız hocamızın da onay vereceği ismi Süper Kupa finali öncesi takıma kazandırmak" dedi.

Beşiktaş, Samuel Eto\'o için Antalyaspor ile 1 Milyon Euro\'ya Anlaştı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Samuel Eto'o için Antalyaspor ile 1 Milyon Euro'ya Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement