Beşiktaş Başkentte 3 Puan Peşinde - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Başkentte 3 Puan Peşinde

Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu Ankara'da konuk edecek.

01.02.2015 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ile yarın yapacağı karşılaşmayı kazanarak, sezonun ikinci yarısına da iyi başlangıç yapmayı hedefliyor.

Ligde şu ana dek 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 38 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, 39 puanlı lider Fenerbahçe'nin ardından averajla 2. sırada bulunuyor.

Süper Lig'in ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta rakibini Cenk Tosun'un golüyle 1-0 mağlup eden Beşiktaş, yarınki müsabakayı da kazanarak zirvedeki iddiasını sürdürmeye çalışacak.

Beşiktaş'ta Mersin İdmanyurdu maçı öncesi 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Uzun süreli sakatlık sorunu yaşayan Mustafa Pektemek ve Tomas Sivok'un yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile oynanan maçta aynı sıkıntıyı yaşayan Cenk Tosun, yarınki maçta forma giyemeyecek.

"Kara Kartallar"da Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Pedro Franco, Mersin İdmanyurdu karşısında takımındaki yerini alabilecek.

Son adam uygulaması sonucu pozisyon gereği gördüğü kırmızı kartla bir maç ceza alan ve bunu hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sarıyer maçında tamamlayan Franco, teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

Siyah-beyazlı ekibin Mersin İdmanyurdu ile yapacağı mücadelede 7 oyuncu ceza sınırında bulunuyor.

Sezon başından bu yana üçer sarı kartı bulunan Demba Ba, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Necip Uysal, yarınki karşılaşmada da sarı kart gördükleri takdirde 19. haftada Çaykur Rizespor ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

Öte yandan Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Tolgay Arslan, Alexander Milosevic ve Daniel Opare de ligdeki ilk maçlarına çıkmak için teknik direktör Slaven Bilic'ten forma bekleyecek.

Siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçlarına Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sarıyer maçıyla çıkan yeni transferlerden Tolgay Arslan, ilk gol sevincini de bu maçta yaşamıştı.

MUHTEMEL 11'LERBeşiktaş: Tolga, Sedar, Franco, Ersan, Motta, Veli, Oğuzhan (Tolgay), Gökhan, Sosa, OlcayMersin İdmanyurdu: Nihat, Serkan, Mitrovic, Servet, Vederson, Murat Ceylan, Sadiku, Mehmet Taş, Güven, Weliton, Nakoulma

Beşiktaş Başkentte 3 Puan Peşinde
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Başkentte 3 Puan Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.


Advertisement