Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Kıstak Açıklaması - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Kıstak Açıklaması

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Kıstak Açıklaması

"Süper Kupa'dan daha çok lige odaklanmaya çalışıyoruz.

18.11.2014 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Bayanlar Süper Kupa çeyrek final mücadelesinin ilk maçında yarın VakıfBank ile karşılaşacak Beşiktaş'ın antrenörü Adnan Kıstak, kupadan çok lige odaklanmaya çalıştıklarını söyledi.

Kıstak, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamasında, kupa organizasyonunun statüsü konusunda Voleybol Federasyonu'na eleştiride bulunarak, "Alt sıralarda yer alan takımların hiç şansı yokmuş gibi. VakıfBank'ı geçsek, daha sonra yine güçlü takımlarla eşleşeceğiz. Bu yüzden, Süper Kupa'dan daha çok lige odaklanmaya çalışıyoruz. Yine de sahaya çıkıp, sonuna kadar mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ligde aldıkları sonuçlar nedeniyle taraftardan özür dileyen Kıstak, 6. haftada İlbank ile yapacakları maçta çıkışa geçeceklerine inandığını belirtti.

Kıstak, "Taraftarlarımız bize güvensin. Aralık itibarıyla performansımızı yükselterek üst sıralara tırmanacağız" değerlendirmesini yaptı.

Sakatlığı bulunan oyuncuların son durumlarıyla ilgili bilgi veren Kıstak, Seray Altay'ın ligin ikinci devresinde forma giyebileceğini, Natalia Hanikoğlu'nun ise iyileşmesi için iki haftaya ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Hafif sakatlığı bulunan Selime İlyasoğlu'nu yarınki maçta riske etmeyeceklerini belirten Kıstak, Sinem Barut'un da 3 hafta takımdan ayrı kalacağını bildirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Kıstak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement