Beşiktaş Belediyesi 90 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Belediyesi 90 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Beşiktaş Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında 90 çocuğu sünnet ettirdi.

20.06.2016 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında 90 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet töreninin ardından hediyeler verilen çocukların ailelerine ise iftar yemeği verildi.

Beşiktaş Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında 90 çocuğu sünnet ettirdi. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nde 2.'si düzenlenen etkinlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 90 çocuk ve aileleriyle bir araya geldi. Çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Hazinedar, sünnet olan çocuklara tek tek hediyeler dağıttı. Dualar eşliğinde son bulan etkinliğin ardından sünnet olan çocukların ailelerine iftar verildi. Ezanın okunmasıyla oruçlarını açan vatandaşlar, çocukları için dualar okudu. Türk Sanat Müziği grubunun ilahiler okuması ve semazen gösterilerinin ardından program son buldu.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Başkan Hazinedar, "Burada sadece bir sünnet şöleni yok, bizimle beraber olan 90 çocuğumuzun aileleriyle hep birlikte beraberiz. Yaklaşık bin 500, 2 bin kişilik iftar burada sadece. Ayrıca Suriyeli kardeşlerimizde Barbaros'ta, Ortaköy'de, Abbasağa'da yurttaşlarımızla bu akşam, Kuruçeşme'de birçok yerde iftar sofralarımız var. 90 çocuğumuz var. Onlara hediyeler verildi. Sünnetlerini de biz yapıyoruz. Güzel bir şekilde ailelerinin mutluluklarını paylaşıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Belediyesi 90 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement