Beşiktaş Belediyesi'nden Öğrencilere Çamaşırhane Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Belediyesi'nden Öğrencilere Çamaşırhane Hizmeti

Beşiktaş Belediyesi binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ilçede yepyeni bir hizmeti hayata geçirdi.

28.10.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ilçede yepyeni bir hizmeti hayata geçirdi. Belediye tarafından hizmete açılan çamaşır evinde öğrenciler sembolik bir fiyat karşılığında çamaşırlarını yıkama imkanı bulacak.

Beşiktaş Belediyesi, öğrencilerin sembolik bir ücret karşılığında çamaşırlarını yıkayabileceği çamaşır evini hizmete açtı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın katıldığı törenle hizmete açılan çamaşır evinde öğrencilerin vakit geçireceği alanlar da oluşturuldu. Ihlamurdere Caddesi üzerinde yer alan Öğrenci Çamaşırevi, 5 yıkama 5 kurutma makinesi ile günde 30 öğrenciye hizmet vermeyi hedefliyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, açılışta yaptığı konuşmada kent estetiğini öne çıkaran çalışmalar yapacaklarını belirterek, "İmar hukukuna, daha da önemlisi şehir hukukuna aykırı hiçbir imza göremeyeceksiniz. Yaptığımız her şey halkın rızasına uygun işler yapacağız. Bu caddeyi yayalaştıracağız. 3 senelik bir proje. Şimdi hayal ediyorum ne güzel olur diye. Burada değerler hem yaşam kalitesi olarak, hem de maddi olarak fevkalade yükselecek ama bunun için bu sokakların tamamını düzeltmemiz lazım" dedi.

Başkan Hazinedar açılış kurdelesini kestikten sonra çamaşır evini gezdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Belediyesi'nden Öğrencilere Çamaşırhane Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement