Beşiktaş Belediyesi'nden Seçmene Büyük Hizmet - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Belediyesi'nden Seçmene Büyük Hizmet

Beşiktaş Belediyesi\'nden Seçmene Büyük Hizmet

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 1 Kasım’da sandık başına giden engelli vatandaşlar için Dost Eller Taksi hizmetini sağlayarak, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

01.11.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 1 Kasım'da sandık başına giden engelli vatandaşlar için Dost Eller Taksi hizmetini sağlayarak, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi'nin araçlarıyla sandık başına gelen vatandaşları kendi elleriyle oy kullanacakları salonlara kadar götürerek yardımcı oldu.

Beşiktaş Belediyesi, genel seçimlerde yine bir sosyal hizmete imza atarak, engelli vatandaşları "Dost Eller Taksi" ile sandık başına taşıdı. 1 Kasım'da sandık başına gitmek isteyen ancak ulaşımda sıkıntı yaşayan, evden çıkamayan ve engelli vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi'nin Dost Eller Taksi hizmetinden ücretsiz yararlanarak oyuna sahip çıktı. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, Beşiktaş Belediyesi'nin 444 44 55 numaralı hattından randevu alarak faydalandı. Randevu alan vatandaşlar, 1 Kasım günü hiçbir sıkıntı yaşamadan profesyonel ekiplerce evlerinden randevu saatinde alınarak oy vermek için sandık başına götürüldü. Sadık başına gelen vatandaşları Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar karşıladı. Belediyenin araçları ile gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Hazinedar, engelli vatandaşların sandıklara ulaşmasında da yardımcı oldu. Başkan Hazinedar, kimi zaman engelli sandalyesindeki bir vatandaşı taşımaya yardımcı oldu, kimi zaman da görme engelli bir vatandaşın sandık başına ulaşmasına yardımcı oldu. Oy verme işlemi bittikten sonra ise aynı şekilde vatandaşlar evlerine geri götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Belediyesi'nden Seçmene Büyük Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement