Beşiktaş, Çağlar Söyüncü İçin Altınordu'yla Anlaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Çağlar Söyüncü İçin Altınordu'yla Anlaştı

Beşiktaş, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen Çağlar Söyüncü'nün transferi için 3 milyon TL'ye anlaşma sağladı.

24.04.2016 10:24  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsmi birçok ekiple anılan Altınordu'nun oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fatih Terim'in Milli Takım'a kazandırdığı futbolcu için Ege temsilcisinin Kuşadası'ndaki tesislerinde kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan ile masaya oturdu.

ORMAN SÖZ ALMIŞTI

Hafta içinde PTT 1. Lig kulübü Altınordu'nun başkanı Özkan'ı telefonla arayan Siyah-Beyazlılar'ın patronu Orman, "Akhisar deplasmanına geliyoruz. Hiç kimseye söz vermeyin. Bu işi sonuca bağlayalım" diyerek 19 yaşındaki savunmacı için söz almıştı.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Altınordu kulübü başkanı Seyit Mehmet Özkan tesislerde kıran kırana pazarlık yaptı ve sonunda prensip anlaşmasına vardı. Buna göre Beşiktaş, Altınordu'ya Çağlar Söyüncü için 3 milyon TL bonservis ve Çağlar'ın bir sonraki transferinden de %30 pay verecek.

Beşiktaş, Çağlar Söyüncü İçin Altınordu\'yla Anlaştı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Çağlar Söyüncü İçin Altınordu'yla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hasan ADIYAMAN: fatih terim,demirel gibi bu ülkenin bayına bela olmuş bunun yüzünden dünya kupalarına katılamıyoruz. 3 1 Yanıtla
  • Ads: Bu çocuğu şişiriyolar asla büyük takmda şu durumuyla oynayamaz topu oyuna sokma sıfır ayağında top varken çok acemi ersan adem adanaspordayken kendini belli ediyordu bunda o ışık yok olsa avrupa peşini bırakmazdı 0 3 Yanıtla
  • vatandaş: gidişat çok feci 0 1 Yanıtla

Advertisement