Beşiktaş-Çaykur Rizespor Maçı Sarıyer'de - Son Dakika
Spor

Beşiktaş-Çaykur Rizespor Maçı Sarıyer'de

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil: "TFF ve yayıncı kuruluş ile yaptığımız görüşmeler sonrasında maçı Sarıyer'in stadında oynama kararı aldık"

17.12.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci maçı, Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda yapılacak.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve yayıncı kuruluşla yaptıkları görüşmelerin sonrasında Çaykur Rizespor maçının Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanması kararını aldıklarını açıkladı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımda olduğu için burada oynayamadıklarını aktaran Ürkmezgil, "Bu yüzden maçı Sarıyer'de oynamak istedik. Yayıncı kuruluş bu plana itiraz etti. İstanbul çevresindeki statları inceleme altına almıştık. Bolu'daki statta oynamayı istemiştik ama ona Çaykur Rizespor yönetimi itiraz etti. Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş ile yaptığımız görüşmeler sonrasında maçı Sarıyer'in stadında oynama kararı aldık. Adana Demirspor maçının da nerede oynanacağız belli değil" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş-Çaykur Rizespor Maçı Sarıyer'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement