Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Başladı

Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ligin 30. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

12.04.2014 14:10  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ligin 30. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, dünkü maçta forma giyen futbolcuların koşunun ardından tesislere gittiği bildirildi. Diğer futbolcuların ise pas ve şut çalışması, bire bir mücadelenin ardından yarı sahada maç yaptığı kaydedildi. 

Antrenmana, tedavi olan Manuel Fernandes, sol alt adalesine darbe alan ve tedavi olan Necip Uysal, bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok, salonda çalışan Ersan Adem Gülüm ve Julien Escude ile izinli olan Filip Holosko'nun katılmadığı belirtildi.

Antrenmanın ardından Bilic, oyuncularına iki gün izin verdi.  Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına 15 Nisan Salı günü yapacakları çift antrenmanla devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement