Beşiktaş Derbiye Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Derbiye Hazırlanıyor

Beşiktaş Derbiye Hazırlanıyor

Haber : ALİ DANAŞ/İstanbul-DHA Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti.

18.04.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber : ALİ DANAŞ/İstanbul-DHA

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışma 1.5 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan futbolcular, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, taktik hazırlık sonrası oynadığı taktik maçıyla günü tamamladı.

Atiba Hutchinson takımla birlikte çalışmalara başlarken,sakatlıkları süren Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Muhammed Demirci, Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok ve Filip Holosko idmana katılmadı.

ERSAN'IN İKİNCİ AMELİYATI BİLİÇ'İN DÜŞÜNCELERİNİ BOZDU

Teknik direktör Slaven Biliç Ersan Gülüm'ün ikinci kez ameliyat olmasından sonra kadro kurgusunda değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Antrenmanlarda değişik kurgular deneyen Biliç, Escude'nin uzun zamandır maç oynamamasından dolayı stoper ikilisinde Dany ve Pedro Franco'yu değiştirmedi. Hırvat Hoca sağbek ve orta saha kurgusunda ise çeşitli varyasyonlar deniyor. Sağbekte Atiba'nın oynaması durumunda orta ikilide Veli ve Jones'i oynatan Biliç'in ikinci alternatifi ise sağbekte Necip orta ikilide Atiba-Veli 'yi oynatmak oldu.

İleri dörtlüde Olcay, Oğuzhan, Gökhan Töre ve Almeida'yı oynatan Biliç sol bekte, son iki haftada başarılı bir performans gösteren İsmail ile Motta arasında tercih yapmakta zorlanıyor.

Hırvat hoca kadro konusundaki son kararını yarın akşam yapılacak idman sonrası verecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 18: 00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

AD(UD)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Derbiye Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü
    16:35 Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü

    Elazığ'ın nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, Palu ilçesinde bulunan tarihi Palu Kalesi'nde görüntülendi. Kayalık alanı tırmanan keçiler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı
    16:34 Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı

    Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken yangın çıkan tırda hasar oluştu. Tevfik Acar'ın (47) kullandığı I 21 ES yabancı plakalı hurda yüklü tırın motor kısmından Ulubel mevkisinde duman çıkmaya başladı. Aracı güvenlik şeridine çeken sürücü, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Gümüşhacıköy Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangın sonucunda tırda hasar meydana geldi.

  • Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti
    16:34 Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti

    Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Kırıkdağ ve Aşağı Derecik köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Karadağ, vatandaşların taleplerinin karşılanması için ilgili şube müdürlerine talimat verdi.

  • Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi
    16:33 Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi

    Niğde'nin Yeşilburç köyünde geleneksel Helva Kavurma Festivali düzenlendi. Festivalde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve kavrulan helvalar katılımcılara dağıtıldı. Vali Cahit Çelik, festivalde yaptığı konuşmada köyün turizm potansiyelini geliştirmek için adımlar atacaklarını belirtti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise köyün Niğde için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, bu değerleri yaşatmanın önemine dikkat çekti.


Advertisement