Beşiktaş, Erkan Zengin'le Görüşmelere Başladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Erkan Zengin'le Görüşmelere Başladı

Beşiktaş, Trabzonspor'la sözleşmesini feshedemeyen Erkan Zengin'in transferi için Bordo-Mavililerle görüşmelere başladı.

03.05.2016 11:21  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkan Zengin ile olan sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetme kararı alan ancak bu işlemi yürürlüğe koymayan Trabzonspor'un, Beşiktaş'tan gelen bu isteğe olumlu baktığı bildirildi.

Yeni dönemde alternatifli bir ekip yaratmak için 30 yaşındaki futbolcunun peşine düşen Siyah-Beyazlılar'da ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Trabzonspor'la olan yakın ilişkilerini kullanarak sembolik bir rakama transferi bitirebileceği konuşuluyor.

GALATASARAY'DAN SES ÇIKMADI!

Bordo-Mavililer'den ayrılık kararı alması sonrasında Erkan Zengin'i radarına alan Galatasaray'ın bu futbolcu için menajeri aracılığıyla nabız yokladığı ancak resmi olarak bir girişimde bulunmadığı belirtildi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 25 lig maçında 3 gol ve 3 asistlik performans sergileyen İsveçli sol açığın da kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olabileceği ifade edildi.

Beşiktaş, Erkan Zengin\'le Görüşmelere Başladı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Erkan Zengin'le Görüşmelere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • samsun55: bu adamın beşiktaşın sisteminde bırak 11 i 32 ye girmesi bile zor,yedekte kalsa bile rahat durmaz bence.. 7 0 Yanıtla
  • Gökhan Töre: O kadar yıldız futbolcu arasında yedek oturmaya mı geliyor 2 2 Yanıtla

Advertisement