Beşiktaş - Eskişehir Deplasmanında 16 Yıllık Fırsatı Tepti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş - Eskişehir Deplasmanında 16 Yıllık Fırsatı Tepti

Beşiktaş - Eskişehir Deplasmanında 16 Yıllık Fırsatı Tepti

Üst üste 7. deplasman galibiyetine imza atmak için sahaya çıkan Beşiktaş, 3 puanın yanı sıra rakip sahalardaki kendi rekorunu yenileme şansını da kaçırdı.

23.02.2015 08:28  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş - Eskişehirspor deplasmanında 3 puanın yanı sıra rakip sahalardaki kendi rekorunu egale etme şansını da kaçırdı.

Liverpool yorgunu Kartal, İngiliz rakibiyle UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde Eskişehir'den galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyordu ancak büyük hayal kırıklığına uğradı.

HEM 3 PUANI KAYBETTİ HEM DE REKORU KAÇIRDI

İlk yarıda yediği golle sahayı puansız terk eden siyah-beyazlı takım, Eskişehirspor'u yenmeyi başarsaydı 1998-99 sezonundan sonra ilk kez üst üste 7 deplasman galibiyetine imza atarak kendi rekorunu egale edecekti.

Kartal son 6 deplasman maçında sırasıyla Başakşehir'i 2-1, Karabükspor'u 2-1, Gaziantepspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u 2-1, Gençlerbirliği'ni 2-0 ve Çaykur Rizespor'u 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Bu sezon 11. deplasman maçında 2. kez mağlup olan Beşiktaş ilk yenilgisini 7. hafta Kayseri Erciyesspor karşısında 3-2'lik skorla almıştı. Süper Lig'de tam 119 gün sonra rakip sahada mağlup olan siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de 4. kez mağlup olarak zirveden de oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş - Eskişehir Deplasmanında 16 Yıllık Fırsatı Tepti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement