Beşiktaş Forvetsiz Kaldı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Forvetsiz Kaldı

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA Sezona üç forvet ile başlayan Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçında forvetsiz kaldı.

15.12.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali DANAŞ - İSTANBUL/ DHA

Sezona üç forvet ile başlayan Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçında forvetsiz kaldı.

Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in sakatlanması ile Gaziantepspor maçına sadece Cenk Tosun ile çıkan siyah beyazlılar bu maçta sakatlanan ve son yarım saati sakat sakat tamamalayan Cenk Tosun'dan gelen yırtık haberi ile sarsıldı.

Sol kasığında 1.derece yırtık meydana gelen Cenk Tosun'un Çaykur Rizespor maçında dinlendirileceği ve hafta sonunda oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirilmeye çalışılacağı açıklandı.

Üç forvetin de sakatlanması sonrası Slaven Biliç'in Çaykur Rizespor maçında genç oyuncu Furkan'a görev vermesi bekleniyor.

NECİP VE RAMON MOTTA'DA YIRTIK

Gaziantepsor maçında sakatlanan diğer iki oyuncudan Necip'te 2. derece Ramon Motta'da da kısmi yırtık tespit edildi ve bu oyuncuların tedavilerine başlandı. Necip ve Motta da Cenk Tosun gibi Çaykur Rizespor maçı kadrosunda bulunmayacak.

AĞRILARI OLAN GÖKHAN TÖRE DİNLENDİRİLECEK

Yine Gaziantep maçında ağrılar hisseden bir diğer oyuncu Gökhan Töre'nin ise sırtında ve göğsünde ağrıları olduğu ve hafta sonuna kadar dinlendirileceği öğrenildi. Gökhan'ın Çaykur Rizespor'a karşı riske edilmeyeceği belirtildi.

Mustafa Pektemek, Demba Ba, Sivok, Veli Kavlak ve Cenk Gönen'e Necip, Motta, Cenk Tosun ve Gökhan Töre'nin eklenmesi ile Çaykur Rizespor maçındaki eksik sayısı 9'a çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Forvetsiz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement