Beşiktaş İçin Zorlu Gece! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş İçin Zorlu Gece!

Beşiktaş İçin Zorlu Gece!

Spor Toto Süper Ligin 29. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor ile Beşiktaş mücadele edecek.

11.04.2014 10:32  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde hafta Konya'da açılıyor! Hem şampiyonluk, hem de Şampiyonlar Ligi'ne katılım anlamına gelen ikinci sıra için iddiasını hala koruyan Beşiktaş, ligde kalma savaşı veren Torku Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.00'de başlayacak ve yeşil-beyazlı ekibin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk seyircilerin izleyebileceği maçı Çağatay Şahan yönetecek.

Geçtiğimiz hafta evinde Kayserispor'u mağlup ederek, Galatasaray'la devam eden kıyasıya ikincilik yarışına devam diyen 53 puanlı Beşiktaş, ligin evinde çetin ceviz takımlarından 33 puanlı Torku Konyaspor'a konuk oluyor. Düşme hattının sadece 5 puan uzağında olduğu ligde kalmak için savaşan ve bu sezon evinde konuk ettiği Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a 3 puan izni vermeyen yeşil-beyazlılar önünde mutlak 3 puan hedefleyen siyah-beyazlılar, kadrosu kadar rakibine karşı geçmişte elde ettiği istatistiklere de güveniyor.

Beşiktaş ile Torku Konyaspor, bugün tarihinde 26. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, şu ana kadar oynanan 25 maçtan 15'ini kazanırken, 8'inde de rakibiyle berabere kalıp, 2'sini kaybetti. 2006-07 sezonunun ikinci yarısındaki 2-1'lik yenilginin ardından, Torku Konyaspor'la oynadığı 7 lig maçını da kaybetmeyen Beşiktaş, Konya'da yapılan 12 maçtan ise 5'ini kazanıp, 6'sını berabere tamamladı. Bu sezonun ilk yarasında İstanbul'da yapılan maçı da Beşiktaş 3-1 kazanmıştı.

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Julien Escude, Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Filip Holosko ve Ömer Şişmanoğlu Konya'ya götürülmezken, diz sakatlığı iyileşen Gökhan Töre maçta forma giyebilecek duruma geldi. Siyah-beyazlılarda bu sakatların yanı sıra 4 oyuncu da sarı kart sınırında… Pedro Franco, Jermain Jones, Olcay Şahan ve Veli Kavlak bu maçta sarı kart görmeleri halinde, gelecek hafta oynanacak derbide oynayamayacaklar.

Beşiktaş'ın Torku Konyaspor karşısına kalede Tolga, defansta Necip, Franco, Dany, İsmail, orta sahada Veli, Hutchinson, Oğuzhan, hücum hattında ise Olcay, Motta ve Almeida'dan oluşan kadrosu ile çıkması bekleniyor. Ev sahibi ekibin olası 11'i ise Itandje, Ali Turan, Selim, Vukovic, Ergün, Djalma, Hleb, Ali Çamdalı, Kibong, Hasan ve Gekas şeklinde…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş İçin Zorlu Gece! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement