Beşiktaş'ın 110. Kuruluş Yıl Dönümü İçin Yüzme Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın 110. Kuruluş Yıl Dönümü İçin Yüzme Yarışması Düzenlendi

Beşiktaş\'ın 110. Kuruluş Yıl Dönümü İçin Yüzme Yarışması Düzenlendi

Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşunun 110'uncu yılı için yüzme yarışması düzenledi.

12.07.2013 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşunun 110'uncu yılı için yüzme yarışması düzenledi.

Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşunun 110'uncu yılı için "10 bin 110 metre kulaç atıyoruz" yüzme yarışması gerçekleştirdi. Yarışmaya 8 sporcunun katıldığı belirtilirken, yarışmanın Kozlu Limanı'ndan Kapuz Plajı'na kadar olacağı ifade edildi.

Etkinlikte Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği adına konuşma yapan Yüksel Coşkun, "Zonguldak'ta Beşiktaşlılar Derneği adına düzenlenen, 110. yıl adına yapılan bir uygulama oldu. Bunu geleneksel hale getirmek için buradayız. Bir ilki yapmaya çalışacağız. 10 bin 110 metre gideceğiz. 8 sporcumuz var. Kozlu Limanı'ndan çıkıp Kapuz Plajı'nda bitireceğiz" dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zeki Çolak ise, "110. yıl adına yaptığımız bir etkinlik. Sporcu arkadaşlarla beraber 10 bin 110 kulaç adı altında yüzme gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın 110. Kuruluş Yıl Dönümü İçin Yüzme Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement