Beşiktaş İlk 3 İç Saha Maçını Osmanlıspor’un Stadında Oynayacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş İlk 3 İç Saha Maçını Osmanlıspor’un Stadında Oynayacak

Beşiktaş İlk 3 İç Saha Maçını Osmanlıspor’un Stadında Oynayacak

Siyah beyazlı kulüp, ikinci yarıdaki ilk üç iç saha maçını Osmanlıspor’un sahasında oynamaya karar verdi.

16.01.2015 07:45  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, BJK TV’ye kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlı takımın, Antalya’da kamp yaptığı otelde konuşan Vardar, "Antalya kamp için ideal bir bölge. Sensimar Otel’de gayet güzel karşılandık. Güzel bir zeminde başarılı bir idman yaptık. Durumumuz gayet iyi. Takımın havası iyi. Mustafa Pektemek yürüyüşlere başladı. Antalya’ya 28 kişiyle geldik. İyi bir kamp dönemi geçireceğiz. Muhammed, Enes, Furkan ve Oğuz da altyapıdan kampa katıldılar. Kısa bir kamp yapacağız. Ayın 21’inde Adana’ya gideceğiz kupa maçı için. Maçtan sonra Antalya’ya döneceğiz. 26’sına kadar çalışıp Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya gideceğiz. İki gün önce BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplandık. Futbolcularımız enerji doluydu. Herkes ciddi şekilde çalışıyor. Avrupa’da ve Türkiye’de beklentilerimiz var. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu inanmışlıkla kamp sürecimi gerçekleştireceğiz. Allah sakatlık vermez inşallah. Beşiktaş futbolcusu her şartta kazanmak için oynar. Antalya’da bir turnuvaya katılacağız. Hazırlık maçı da olsa her maça kazanmak için çıkacağız. Beşiktaş formasının hedefi her yerde galip gelmektir. Turnuvanın da şampiyonu olmak istiyoruz. Saha dışı etkenler kamuoyunun gözünün önünde gelişiyor. Sezonu rakiplerimize göre bir ay erken açtık. Oyuncularımız 7000 bin dakika civarında koştular. Lig arası doğru bir zamanda geldi. İkinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanacağız ve iyi maçlar oynayacağız" dedi.

'Futbol şov oyunudur'

Mete Vardar, stat belirsizliği konusunda ise "İkinci yarıdaki ilk üç iç saha maçımızı Osmanlıspor’un sahasında oynamaya karar verdik. Mersin İdman Yurdu ve Balıkesirspor kulüpleri kararımıza olumlu cevap verdiler. Henüz Bursaspor’dan cevap gelmedi. Futbol bir şov oyunudur. O nedenle rakiplerimizin bize destek olacaklarına inanıyoruz. İkinci yarı nerede oynarsak oynayalım hedeflerimizden geri kalmayarak şampiyon olmak istiyoruz. Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları ve gözlem ekibimizin katkılarıyla doğru bir transfer gerçekleşti. Alexander Milosevic, birçok kulüp tarafından istenirken bizimle olmak istedi. Vodafone Arena ile önemli başarılar elde edeceğiz. Bu projede yer almak istedi. Milosevic’in enerjisini gördüm gözlerinde. Karakteriyle de takımımıza katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş İlk 3 İç Saha Maçını Osmanlıspor’un Stadında Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement