Fikret Orman: Beşiktaş'ın Parasını Kimseye Yedirmem - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: Beşiktaş'ın Parasını Kimseye Yedirmem

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Porto'dan Aboubakar'ı transfer etmek istediklerini belirtirken "2,2 milyon Euro'nun üstüne çıkmam. Beşiktaş'ın parasını kimseye yedirmem" dedi.

21.08.2016 18:52  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve scout Gökhan Keskin'in uzun süre takip edip yönetime verdiği rapor ile alınmasını istediği Talisca'yı yönetici Umut Güner ikna etti. İngiliz ve İspanyol takımlarının peşinde olduğu Talisca ile 15 dakika görüşen Umut Güner, "Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimiz var. Bunların parçası olmanı isteriz" şeklinde konuştu.

"QUARESMA'NIN TAKIMINDA OYNAMAK İSTERİM"

Siyah beyazlı yönetici, "Türkiye ve Beşiktaş, Avrupa için büyük vitrin. Dünya çapında yıldızlar ile birlikte oynayacaksın" sözlerini sarf etti. Talisca ise, "Ricardo Quaresma'nın olduğu bir takımda ben de oynamak isterim" karşılığını verdi.

"BEŞİKTAŞ'IN PARASINI KİMSEYE YEDİRMEM"

Transfer gelişmeleri hakkında Bip Spor'a açıklamalar yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, önemli noktalara değindi. Orman, "Talisca transferini başarıyla gerçekleştirdik. Talisca hafta başında İstanbul'da olacak" ifadelerini kullandı. Portolu Aboubakar ile ilgili de açıklamalara imza atan siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman, "Aboubakar için Porto bize bir rakam dayatmak istiyor. 2,2 milyon Euro'nun üstüne çıkmam. Beşiktaş'ın parasını kimseye yedirmem" dedi.

Fikret Orman: Beşiktaş\'ın Parasını Kimseye Yedirmem
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Fikret Orman: Beşiktaş'ın Parasını Kimseye Yedirmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement