Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kupası Bandırma'da - Fikret Orman - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kupası Bandırma'da - Fikret Orman

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başkanın karşılanışı Fikret Orman'ın açıklamaları Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın konuşması "Güzel transferler yapacağız" Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "Maksimum 3-4 oyuncu alacağız" Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ta, kulüp başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve maksimum 3-4 oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

30.05.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başkanın karşılanışı

Fikret Orman'ın açıklamaları

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın konuşması "Güzel transferler yapacağız"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "Maksimum 3-4 oyuncu alacağız"

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ta, kulüp başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve maksimum 3-4 oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

Şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde kupa ile Anadolu turuna çıkan Orman, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde taraftar derneğinin kahvaltısına katıldı.

Yapılan etkinlikte, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma spor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen ve taraftarlarla bir araya gelen Orman, yeni sezona yönelik transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Orman, çok fazla transfer yapmayacaklarını vurgulayarak, "Güzel transferler yapacağız. Transfer sezonu başladı ama biz açıklamaya 15 gün sonra başlarız. Bizim zaten çok fazla transfere ihtiyacımız yok. Zannediyorum maksimum 3-4 oyuncu alacağız." diye konuştu.

Bandırmaspor'u PTT 1. Lig'e çıktığı için tebrik eden Orman, şunları kaydetti:

"İki kupayı burada buluşturduk. Bazı il ve ilçelerle derneklerimizle, taraftarlarımızla, ramazan ayı başlangıcına kadar kupamızla birlikte, bir arada olacağız." dedi.

Bir gazetecinin "Bandırmaspor'a futbolcu verir misiniz?" şeklindeki sorusuna Orman, "Şartlar iyi olursa neden olmasın." cevabını verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Başkanı Mirza ise yaptığı açıklamada, "Orman'ı şampiyonluk kupasıyla Bandırma'da görmekten son derece memnunuz. Fikret başkanın yöneticilik anlayışını, mütevazılığını, spor yöneticiliğine bir seviye getirmesini ayrıca kutlarım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş\'ın Şampiyonluk Kupası Bandırma\'da - Fikret Orman
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kupası Bandırma'da - Fikret Orman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement