Beşiktaş'ın Transfer Listesinde Bulunan Moledo'dan Sevindirici Haber Geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Transfer Listesinde Bulunan Moledo'dan Sevindirici Haber Geldi

Beşiktaş\'ın Transfer Listesinde Bulunan Moledo\'dan Sevindirici Haber Geldi

Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Ukrayna'dan gelen haber yüzleri güldürdü.

22.07.2014 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş en çok ihtiyaç duyduğu forvet bölgesine Demba Ba'yı kadrosuna katarak taraftarlarını mutlu etmişti.

Özellikle teknik direktör Slaven Bilic'in defans bölgesine yapılmasını istediği takviye için yönetim Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen Brezilyalı Moledo'da fikir birliğine varmıştı. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşılmasından sonra Ukrayna kulübü bonservis bedelini bir anda 6 milyon Euro'ya çıkarmış ve bu artış transferin iptal olmasına neden olmuştu.

Moledo'dan kulübü yüzünden vazgeçen Beşiktaş rotasını Porto'nun başarılı stoperi Rolando'ya çevirmişti. Fakat tarafların bonservis bedelinde anlaşamaması Beşiktaş'ın bu transferden de vazgeçmesine neden olmuştu.

Dün akşam Ukrayna'dan gelen haberler ise Siyah-beyazlıları Moledo transferinde biraz olsun umutlandırdı. Dün geç saatlerde Metalist Kharkiv Başkanı Oleksandr Yaroslavski, ülkede yaşanan siyasi kaostan dolayı takımında bulunan 8 Brezilyalı ve Arjantinli futbolcuyu satılığa çıkardığını duyurdu.

Yaşanan bu olaydan sonra Ukrayna basını Metalist Kharkiv'in 26 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu için Beşiktaş'ın yeniden devreye gireceği ve bu transferi sonlandıracağını iddia etti. Shakhtar Donetskli Güney Amerikalı futbolcular tarafından başlatılan Ukrayna'ya geri dönmeme durumu Beşiktaş'ın elini iyice güçlendirdi. Metalist Kharkiv takımının Moledo için belirlediği 6 milyon Euroluk bonservis bedelinde indirime gitmesi ve transferin en yakın zamanda netleşeceği iddia edildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Transfer Listesinde Bulunan Moledo'dan Sevindirici Haber Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement