Beşiktaş'ın Yeni Sloganı "Efendi" Oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni Sloganı "Efendi" Oldu

Geride kalan sezonlarda "Feda" ve "Gururlan" konseptiyle projelere imza atan Beşiktaş Kulübü, bu sezonki sloganını "efendi" olarak belirledi.

07.10.2016 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'a yeni kan, yeni bir slogan eklendi.

"EFENDİ"

Kulüpten yapılan açıklamada, "efendi" sloganıyla siyah-beyazlı kulübün mağrur, centilmen ve güçlü yapısına vurgu yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, proje kapsamında kulübe ait tesisler ve mağazaların "Efendi Beşiktaş" sloganının yer aldığı afişlerle kaplandığı, temanın bulunduğu tişörtlerin yarın Kartal Yuvası mağazalarından satışa sunulacağı aktarıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni sloganla ilgili kulübün internet sitesindeki mesajında "Feda ve gururlan projeleri geçtiğimiz iki yılda taraftarımızca büyük kabul gördü. Bu yıl da 'Efendi Beşiktaş' diyoruz çünkü Beşiktaş duruşuyla Türk sporunda her zaman ayrı bir yere sahip olmuş ve bu unvanı hak etmiştir. Koşullar ne olursa olsun centilmenliğinden, yardımseverliğinden, gururlu ve mağrur tavrından taviz vermemiştir. Dostluğun ve doğruluğun öncüsü olmuş; şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmıştır" ifadelerini kullandı.

"EFENDİ BEŞİKTAŞ" MANİFESTOSU

Siyah-beyazlı kulübün yeni konseptinin manifestosunda ise şu ifadeler yer aldı:
"Nasıl olursa olsun kazan değil de şerefinle oyna hakkınla kazan, diyen nasıl biridir? Büyük haksızlıkların karşısında en keskin sözü 'Beşiktaş'ı üzmesinler' olana ne denir? Türkiye tarihinde en fazla centilmenlik kupası alan takım nasıl bir takımdır? Aynı uçakta yolculuk ettiği rakip takım sporcuları gücenmesin diye sevincini belli etmeyen sporculara ne desek yaraşır? Tek namağlup takım, üst üste en çok yenilmeyen takım, art arda en çok maç kazanan takım olup hükmedene ne denir? İyi gününde, kötü gününde hep bir şekilde gündeme damgasını vuran mağrur güce ne ad verilir? Tezahüratta desibel rekorları kıran, yaz kış demeden takımın yanında olan, üşüyen çocuklar için atkısını çıkarıp sahaya atan taraftar nasıl bir taraftardır? 15 Temmuz'dan sonra ezeli rakiplerini Vodafone Arena'ya davet ederek birlik çağrısını herkesten önce yapan spor kulübünün hak ettiği unvan ne olabilir? Tertemiz tarihiyle, her daim centilmenliğiyle, her koşulda hakkaniyetiyle, ne olursa olsun 113 yıldır başı dik, asla boyun eğmeyecek. Çünkü o Efendi Beşiktaş."

Öte yandan, Yılmaz Erdoğan'ın seslendirdiği manifesto metninin bu akşamdan itibaren Beşiktaş TV ile kulübün sosyal medya kanallarında yer alacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni Sloganı 'Efendi' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.


Advertisement