Beşiktaş'ın Yıldızı Oğuzhan için Dünya Devleri Sıraya Girdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yıldızı Oğuzhan için Dünya Devleri Sıraya Girdi

Arsenal, Milan ve Dortmund Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup ciddi şekilde ilgileniyor.

28.08.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusuyla Arsenal, Milan ve Dortmund'un ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.

İtalya ve İngiliz medyasında çıkan haberlerde: "Arsenal eski oyuncusu Oğuzhan yarışına dahil olmuş durumda. İngiliz kulübü ise oyuncuya olan ilgisini saklamıyor." ifadeleri yer aldı.

YİNE MİLAN

İddiaya göre, Arsenal'in en ciddi rakipleri Borussia Dortmund ve Milan. Özellikle Milan Kulübü, transfer dönemi kapanmadan Oğuzhan'ı San Siro'ya getirip Sosa'nın takım arkadaşı yapmak istiyor.

İngiliz kaynaklar ise Oğuzhan'ın kulübünde mutlu olmasının Arsenal'e transferinde bir engel olarak gözüktüğünü söylüyor. Yıldız oyuncu Beşiktaş ve Milli Takım'da 150'ye yakın maça çıkıp 20'den fazla gol attı.

DÜZENLİ FORMA ŞART

Buna rağmen Arsene Wenger oyuncuyu transfer etmek istiyorsa, Arsenal'de sürekli forma şansı bulacağı konusunda ikna etmesi gerekiyor. Oğuzhan Beşiktaş'ta düzenli forma giyiyor ve oradaki rolünden mutlu ve bir rotasyona sıcak bakmıyor.

Oğuzhan ilk 11 garantisi verilmesi durumunda Arsenal'a transferine sıcak baktığı da gelen haberler arasında, ancak Özil, Sanchez, Theo Walcott, Santi Cazorla gibi oyuncuların yer aldığı güçlü Arsenal orta sahasında Wenger'in bunu nasıl yapacağı merak konusu olduğu belirtildi.

(Haber1903)

Beşiktaş\'ın Yıldızı Oğuzhan için Dünya Devleri Sıraya Girdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yıldızı Oğuzhan için Dünya Devleri Sıraya Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement