Beşiktaş İzmir'e Quaresma'dan Yoksun Geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş İzmir'e Quaresma'dan Yoksun Geldi

Beşiktaş İzmir\'e Quaresma\'dan Yoksun Geldi

Beşiktaş İzmir'e Quaresma'dan yoksun geldi Onur ATIŞ İZMİR, (DHA) Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın saat 17.45'te Buca Arena'da Bucaspor ile karşı karşılaşacak Beşiktaş, İzmir'e geldi.

30.01.2016 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş İzmir'e Quaresma'dan yoksun geldi

Onur ATIŞ İZMİR, (DHA)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın saat 17.45'te Buca Arena'da Bucaspor ile karşı karşılaşacak Beşiktaş, İzmir'e geldi.

Yaklaşık 100 siyah-beyazlı taraftar, Siyah-beyazlı kafileyi Adnan Menderes Havalimanı'nda coşkuyla karşıladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, taraftarın yanına giderek bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, Ricardo Quaresma'yı kadroya dahil etmedi. Portekizli oyuncunun herhangi bir sakatlığının bulunmadığı öğrenildi. Quaresma'nın yanı sıra Serdar Kurtuluş, Mustafa Pektemek, Günay Güvenç ve Tolgay Arslan da kadroda yer almadı. Güneş, yeni transferler kaleci Denys Boyko ve stoper Alexis Delgado'yu ise İzmir'e getirdi.

Beşiktaş'ın 18 kişilik Bucaspor kadrosunda şu futbolcular yer alıyor

Tolga Zengin, Denys Boyko, İsmail Köybaşı, Ersan Adem Gülüm, Jose Sosa, Dusko Tosic, Oğuzhan Özyakup, Luiz Rhodolfo, Olcay Şahan, Alexis Delgado, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Andreas Beck, Mario Gomez, Necip Uysal, Kerim Frei, Cenk Tosun.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş İzmir'e Quaresma'dan Yoksun Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement