Beşiktaş Jk'nın Şampiyonluk Kupası Plaza'da Sergilendi - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Jk'nın Şampiyonluk Kupası Plaza'da Sergilendi

Beşiktaş Jk\'nın Şampiyonluk Kupası Plaza\'da Sergilendi

Daha önce Türkiye'nin bir çok noktasındaki "Kartal Yuvası" mağazalarında sergilenen ve Selçuklu Yıldızı'nın ilham kaynağı olduğu şampiyonluk kupasına Vodafone çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

19.08.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonu şampiyonu Beşiktaş JK'nın kazandığı şampiyonluk kupası, "Kartal Yuvası" mağazalarının ardından 19 Ağustos Cuma günü Maslak'taki Vodafone Plaza'da Vodafone Türkiye çalışanları ile buluştu.

Vodafone çalışanları Beşiktaş JK'nın 14. şampiyonluk kupasına büyük ilgi gösterirken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 10 kilo 300 gram ağırlığındaki özel tasarım ve altın kaplama kupa gün boyunca Vodafone Plaza'da sergilenirken çalışanlar da kupayı yakından inceleme fırsatı buldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASININ ESİN KAYNAĞI "SELÇUKLU YILDIZI"

Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonu şampiyonluk kupasının 9.300 gramı 925 ayar gümüşten üretilirken, 1000 gramı ise 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama olarak tasarlandı. Türk sanat eserlerini süsleyen Selçuklu Yıldızı ise şampiyonluk kupasının ana esin kaynağı oldu. Eski Türk devletlerinin kazandığı zaferlere atfen bayraklarında da kullandığı Selçuklu Yıldızı, "birlik ve beraberlik" ile "zafer" anlamlarını simgeliyor. Eşsiz geometrik şekli ile asırlar boyu Türk sanat eserlerini süsleyen Selçuklu Yıldızı, iç içe geçmiş iki kareden oluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşiktaş Jk'nın Şampiyonluk Kupası Plaza'da Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement