Beşiktaş Kamp İçin Avrupa'dan Vazgeçiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kamp İçin Avrupa'dan Vazgeçiyor

Beşiktaş yeni sezon öncesi yapacağı yurt dışı hazırlık kampını, Avrupa yerine farklı bir kıtada gerçekleştirmenin planlarına başladı.

26.03.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş her sezon öncesi Türkiye'deki bir çok kulüp gibi hazırlıklarını Avrupa'nın ideal iklime sahip ülkelerinde gerçekleştiriyordu.

Son 30 yıllık dönemde Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde kamp yapan siyah beyazlılar, farklı kıtalara açılmak için girişimlere başladı.

Futbol komitesi yeni sezon öncesi kampını Çin, Amerika, Avusturalya veya Güney Kore'de gerçekleştirmeyi planlıyor. Konu ile ilgili görüşmelerini sürdüren yönetim kurulu, sponsorlar aracılığı ile yapılacak bu kamplar için ücret ödemeyecek.

Son yıllarda başta Barcelona olmak üzere, Real Madrid, Liverpool, Manchester United gibi kulüpler kamp ve hazırlık maçları için Çin, Malezya, Güney Kore ve Amerika'yı tercih etmeye başlamışlardı.

Yapılan organizasyonlardan büyük gelir elde eden bu kulüpler, dünyanın farklı ülkelerinde de taraftar sayılarını artırmışlardı.

Beşiktaş da yapacağı hazırlık kampının yanı sıra, gideceği ülkenin önemli kulüpleri ile dostluk maçları oynayacak. Organizasyonlara ücret ödemeyecek olan siyah beyazlılar, ciddi bir geliri de kasasına koymayı hedefliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Kamp İçin Avrupa'dan Vazgeçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement