Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak Açıklaması - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak Açıklaması

"Veli Kavlak'ın pozisyondaki davranışı, herkesin arzuladığı ve Türk futbolunda her zaman görmek istediğimiz bir hareketti" "Kazanmak için her yol mubah değil. Şerefinizle oynayıp hakkınızla kazanmanız gerekiyor.

24.12.2014 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile oynanan maçta rakip oyuncuya verilen kırmızı kartı iptal ettiren oyuncuları Veli Kavlak'ın hareketini, Türk futbolunda her zaman görmek istediklerini söyledi.

Albayrak, maçın ardından yaptığı açıklamada, Veli Kavlak'ın pozisyondaki davranışının, herkesin arzuladığı ve Türk futbolunda her zaman görmek istedikleri bir hareket olduğunu belirterek, "Futbolcumuzun bu davranışı Türk futbolunun gelişimi açısından önemli. Tam bir Beşiktaşlı duruşu ve Beşiktaş kaptanına yakışır bir hareketti. Kazanmak için her yol mubah değil. Şerefinizle oynayıp hakkınızla kazanmanız gerekiyor. Bizim ilkemiz bu. Veli Kavlak'ı da yaptığı örnek davranıştan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Adana Demirspor karşısında aldıkları 2-1 mağlubiyete değinen Metin Albayrak, "Bugün iyi oynamadık, kötü oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Hak ederek kazandılar. Aralık ayında yoğun bir temponun içindeyiz. Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde çok önemli maçlara çıkıyoruz. Takımımız yorgun. Önümüzde telafi edeceğimiz maçlarımız var. Kaybedilen her maçtan sonra ders çıkartılması ve tedbirler alınması gerekiyor. Teknik ekibimiz gerekli tedbirleri alacaktır" diye konuştu.

Gündüz maçı oynamalarının da güzel olduğuna değinen siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, şunları kaydetti:

"Gençlik zamanlarımı hatırlattı. Stadın kapasitesine göre büyük bir katılım vardı. Bugünkü maçı oynamamızda yayıncı kuruluşa gerçekten teşekkür ederiz. Onların da emekleri oldu. TFF'ye de  teşekkür ederiz. Mağlubiyet olmasaydı daha iyi olacaktı, ama sağlık olsun. Önümüzde çok önemli bir lig maçımız var. Bunu nazar boncuğu olarak görüyorum." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement