Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Açıklaması

"(E bilete tepkiler) Bu bir kanun. Kanun değişmediği sürece bunların üzerinde yapılabilecek bir şey yok. Kanunu yok saymıyoruz" "Yeni stadımızı inşallah onlardan önce açacağız. Onun gayreti içindeyiz"

22.09.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de taraftarların e-bilete tepkilerinden dolayı tribünlerin boş kalmasıyla ilgili, "Bu bir kanun. Kanun değişmediği sürece bunların üzerinde yapılabilecek bir şey yok. Kanunu yok saymıyoruz" dedi.

Orman, Bursaspor karşılaşması öncesi Güney Marmara'daki Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği başkanlarıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantı öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Orman, Beşiktaş Kulübü olarak Güney Marmara bölgesinde çok sayıda dernekleri olduğunu belirterek, "Bursaspor maçı da buna vesile oldu ve Bursa'da dernek başkanlarıyla buluştuk. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda ne yaptık ve ne yapabiliriz onu konuşacağız" dedi.

Bir gazetecinin "Yeni sezon başladı. Taraftarın e-bilete yönelik tepkilerinden dolayı tribünlerin büyük bölümünün boş olduğu gözleniyor. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Orman, "Bununla alakalı çok ifade verdim. Sizi kırmayayım diye de her seferinde bir şey söylüyoruz. Her seferinde yeni bir gündem çıkıyor. Fakat bu bir kanun. Kanun değişmediği sürece bunların üzerinde yapılabilecek birşey yok. Kanunu yok saymıyoruz" yanıtını verdi.

Orman, "Az önce otelin camından Bursa'da yapımı süren stat inşaatına bakıyordunuz. Sizin de stadın inşaatı devam ediyor. Son durum nedir?" sorusunu ise "Yeni stadımızı inşallah onlardan önce açacağız. Onun gayreti içindeyiz" diye cevapladı.

Başkan Fikret Orman, bu akşam ki Bursaspor karşılaşmasını da kazanmak istediklerini sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement