Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Menajerler Zengin Olacak - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Menajerler Zengin Olacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Menajerler Zengin Olacak

Alanya'daki 'Royal Cup' turnuvasına katılan Beşiktaş Kulübünün Başkanı Fikret Orman, yabancı sınırlamasıyla ilgili, "Yine birçok menajer zengin olacak." dedi.

17.01.2015 00:01  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Menajerler zengin olacak

Spor Toto Süper Lig'deki devre arası kampında Alanya'daki 'Royal Cup' turnuvasına katılan Beşiktaş Kulübü'nün Başkanı Fikret Orman, yabancı sınırlamasıyla ilgili, Yine birçok menajer zengin olacak dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren siyah beyazlı takım, Alanya'daki Royal Cup'ın ilk maçı için ilçeye geldi. Takımdan ayrı olarak Alanya'ya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, maç öncesi Alanya Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti. Bir grup taraftar tarafından tezahüratlar eşliğinde karşılanan Orman, dernek binasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda uygulayacağı yabancı kontenjan sınırlamasının kaldırılmasıyla ilgili konuşan Orman, Bizim açımızdan çok sıkıntı doğuracak bir durum değil. Biz her duruma göre hazırlıklıyız. Yerli oyunculara yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çünkü Beşiktaş ruhunu taşımayan insanlarla başarının olacağına inanmıyorum. Bu yüzden kendini Beşiktaşlı hisseden yerli oyunculara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ama Türk sporu ve Anadolu kulüpleri için çok sıkıntı olacak. Çok büyük paralar ve dövizler yurt dışına gidecek. Yine birçok menajer zengin olacak. Allah sonunu hayır eylesin diye konuştu.

Yapımı tüm hızıyla süren Vodafone Arena'nın yeni sezona yetişmesiyle ilgili sorulan soruya, Zor gibi gözüküyor ama uğraşıyoruz şeklinde cevap veren Orman, transfer konusunda ise açıklama yapmaktan kaçındı. Yerli ve yabancı birkaç oyuncuyla ilgilendiklerini belirten Başkan Orman, transfer gerçekleşmeden konuşmayacağını söyledi. Fikret Orman ziyaretin ardından Beşiktaş'ın, Instituto Projeto Neymar JR takımıyla yapacağı 'Royal Cup' maçını izlemek için Alanya Oba Stadyumu'na gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Menajerler Zengin Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement