Beşiktaş'lı Gençlerin Foça'da Deniz Keyfi - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş'lı Gençlerin Foça'da Deniz Keyfi

Beşiktaş\'lı Gençlerin Foça\'da Deniz Keyfi

Beşiktaş Belediyesinin öğrenciler için düzenlediği Foça'da gerçekleştirilen ücretsiz deniz kampları mükemmel geçiyor.

16.08.2014 11:12  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi'nin öğrenciler için düzenlediği Foça'da gerçekleştirilen ücretsiz deniz kampları mükemmel geçiyor. Bu kamplardan ikincisinin son gününe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da katıldı. Gençlerin eğlencelerine eşlik eden Hazinedar, onlarla birlikte vefat eden efsane başkan Süleyman Seba'yı andı ve Beşeiktaş Marşı'nı söyledi.

İstanbul'da Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın cenaze törenine katıldıktan sonra Foça'ya gelen Başkan Av. Murat Hazinedar, otel girişinde Beşiktaşlı öğrencilerin tezahüratları ile karşılandı. Hazinedar ve Beşiktaşlı öğrenciler ile birlikte Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundu Beşiktaş marşlarını söyledi.

İkincisi düzenlenen kampın son gününde çocuklar sertifikalarını Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın elinden aldı. Başkan gece boyu kamp dansına eşlik etti. Beşiktaşlı öğrenciler çılgınca eğlendi. Genç öğrencilere şiir okuyan ve konuşma yapan Başkan Hazinedar, "Yarınlara yapılacak en büyük yatırım, geleceğin mirasçısı çocuklarımızı en iyi şekilde anlayabilmektir. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak ve onlara daha sosyal bir yaşam sunmak için çalışıyoruz." dedi.

Hacı Bektaş-ı Veli anısına Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerine katılmak için Foça'dan ayrılacağını söyleyen Av. Murat Hazinedar, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Başkan Hazinedar, "Hayatın iyi ve kötü anları var hepsini yaşıyoruz. Bazen görevlerimizi zor anlarda bile yerine getirmek zorundayız. Bu gün efsane başkanımız Seba'yı uğurladık. Mekanı Cennet olsun, örnek bir kişilikti. Beşiktaşlı olarak izinde yürüyeceğiz. Beşiktaş'ın çocukları Foça'da deniz kampında. Seneye daha büyük kamplar düzenleyeceğiz. Kamplarımız yaz ve kış olarak da yapacağız. Kamplarımız bundan sonrada gençler, emekliler ve özürlüler için devam edecek. Ben de gençliğimde izci kamplarına gitmiştim, gençlerimize kamp zevkini yaşatacağız. Foça çok güzel bir yer, uzun yıllardır gelir gideriz, ayrıca arkadaşlarımızla birlikte Foça'yı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz." dedi.

Foça'da Ağustos sonuna kadar 9-13 ve 14-17 olarak iki yaş grubu oluşturularak 2 kamp daha yapılacak. Toplamda 600 Beşiktaş'lı çocuk yaz kamplarından yararlanmış olacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaş'lı Gençlerin Foça'da Deniz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement