Beşiktaş, Manuel Lanzini'yi Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Manuel Lanzini'yi Transfer Etti

Beşiktaş, Manuel Lanzini\'yi Transfer Etti

Beşiktaş, River Plate'de forma giyen Arjantinli genç futbolcu Manuel Lanzini'yi 4 milyon Euro'ya transfer etti.

10.06.2014 19:32  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manuel Fernandes'le yollarını ayırdıktan sonra 10 numara arayan Beşiktaş, River Plate'de forma giyen Arjantinli genç yetenek Manuel Lanzini ile el sıkıştı. Siyah-beyazlı kulübün bu transfer için River Plate'ye 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, Lanzini'ye ise yıllık 3 milyon euro verileceği öğrenildi.

KAP'A BİLDİRİLECEK

Skorer'in haberine göre; siyah-beyazlı kulüp bu transferi birkaç gün içinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirecek. Dinamo Kiev'in, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Belhanda'yı bırakmaması üzerine siyah-beyazlı takımın Lanzini'ye yöneldiği ve bu transferi bitirdiği öğrenildi.

Arjantin'de "Yeni Ortega" olarak görülen Manuel Lanzini'nin ilerleyen yıllarda Arjantin Milli Takımı'nın 10 numarası olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Manuel Lanzini'yi Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • rizeli rize: Bu adam o kadar para etmez gene ligi husranla bitirecez fikret orman sonunu hazirliyorsun 14 12 Yanıtla
  • YAZIK: hiç üstüne koymadan 2 sene böyle oynasın ondan sonra İtalyanlara 10 m Euro ya satarsın maksat bu oyuncuların bjk da basamak atlamaları kerim Oğuzhan muhammed franco gibi bunlar tutarsa bide bakarsın porto olmuşssun 10 2 Yanıtla
  • fatih: hele bir gelsinde o zaman sevinelim inşaallah sonu fernandes olmaz... 9 0 Yanıtla
  • UGUR cCc: Bir Galatasaraylı olarak 10 numara transfer doğruysa hayırlı uğurlu olsun 7 2 Yanıtla
  • beşiktaşk gerisi traş: yaaa adamın bır şutu yok kalelye çalım çalım haraketlerınemı aldınız bunu bun aynısını muhammedde oguzhanda yapıyor...sonuçç tırttt yaa on numaradan bahsedıyoruz adam almak ıçın topçu almayınnn stat yok insanalrı çekecek topçu alın beşıktaş iyicene gerıledı şöyle amukachı madıda birirım forvert arayınn yazıkk verıeln paralara nazıl ızlıhyorsnuz bu adamalrı kasetten mı 5 3 Yanıtla
  • selo: sakatlanmaması DİLEĞİYLE ! 5 0 Yanıtla

Advertisement