Beşiktaş, Marcelo ve İsmail Köybaşı ile Sözleşme Yeniledi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Marcelo ve İsmail Köybaşı ile Sözleşme Yeniledi

Beşiktaş, kardosunda bulunan başarılı stoper Marcelo Guedes ile milli futbolcu İsmail Köybaşı ile yeniden anlaşma sağladı.

16.06.2016 08:49  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyon Beşiktaş, transfer çalışmalarına geçmeden önceki eldeki yıldızlarını takımda tutmak için harekete geçti. Siyah beyazlılar iç transferde sözleşmesi biten iki önemli futbolcusuyla yeniden anlaşmayı başardı.

MARCELO İLE ANLAŞMA TAMAM

Siyah beyazlılar ilk olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Hannover 96 Kulübü'nden kiraladıkları Marcelo Guedes'i bu kez bonservisiyle birlikte renklerine bağladı. Özellikle ligin son haftalarında sergilediği başarılı performansla büyük beğeni kazanan 29 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Brezilyalı savunmacı için Alman kulübüne 2 milyon Euro bonservis ücreti ödenecek. Süper Lig'de 14, Türkiye Kupası'nda 2 kez forma giyip toplam 3 gol, 1 asist yapan Marcelo'ya ise yılda 1.4 milyon Euro garanti para ve puan başı 4 bin Euro başarı primi verileceği belirtilti.

İSMAİL KÖYBAŞI İLE İMZALANDI

Beşiktaş yönetimi diğer imzayı ise İsmail Köybaşı'na attırdı. Bu konudaki açıklama, başkan Fikret Orman'dan geldi. Orman bu transferi, "Sözleşmesi biten oyunculardan kalmasını istediklerimiz ile uzattık. İsmail'in sözleşmesini uzattık" diye açıkladı. 2009 yılından bu yana Beşiktaş forması giyen 27 yaşındaki İsmail Köybaşı, geride bıraktığımız sezon 35 resmi maçta forma giydi ve 3 gol attı. Tecrübeli futbolcu, 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele eden A Milli Takımımız'ın kadrosunda da yer alıyor.

Beşiktaş, Marcelo ve İsmail Köybaşı ile Sözleşme Yeniledi

Son Dakika Spor Beşiktaş, Marcelo ve İsmail Köybaşı ile Sözleşme Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement