Beşiktaş, Mario Gomez'i Kiraladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Mario Gomez'i Kiraladı

Beşiktaş, Fiorentina'dan Mario Gomez'i kiraladığını borsaya bildirdi. Siyah-Beyazlılar, Alman golcüye yıllık 3,5 milyon euro garanti ücret ödeyecek.

30.07.2015 10:43  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Fiorentina'dan Mario Gomez'i kiraladığını borsaya bildirdi. Siyah-Beyazlılar, Alman golcüye yıllık 3,5 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Mario Gomez bugün sabah saat 14.45'te Türkiye'ye gelecek.

BEŞİKTAŞ'TAN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada; "Mario Gomez'in Şirketimize kiralanması konusunda Fiorentina kulübü ile opsiyonlu olarak anlaşmaya varılmıştır. Gomez'e 2015-2016 sezonunda 3.500.000 Euro garanti ücreti ödenecektir."

60 KEZ MİLLİ OLDU

Kariyerinde Stuttgart, Bayern Münih ve Fiorentina formalarını giyen 30 yaşındaki santrfor, ayrıca 60 maçta Almanya A Milli Takımı'nda görev yaptı.

GOMEZ'DEN MESAJ VAR

Beşiktaş'ın Fiorentina'dan transferi Alman futbolcu Mario Gomez, Instagram hesabından Beşiktaş taraftarına mesaj gönderdi. Elinde Beşiktaş forması bulunan fotoğrafı paylaşan yıldız oyuncu, taraftarlara 'merhaba Beşiktaş' diyerek mesaj gönderdi.

Beşiktaş, Mario Gomez\'i Kiraladı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Mario Gomez'i Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Fb Maço işte burada gençler: Artık rahat rahat 3-4-5-6 ncı olabilirsiniz ligde 4 9 Yanıtla
  • kuş beyinliler: 11 trilyon a oyuncu kiraliyorlar bunlar harbiden kamill 3 9 Yanıtla
  • Fiorentinalı: Ben italya liginin kompedanıyım. Şu an Mario gitti diye taraftar ve klup te bayram havası var. Bejeke geçmiş olsun. 1 7 Yanıtla
  • Golden Ratio - FİBONACCİ: Bu paraya Yunanistan orta büyüklükte ada satıyor..Adamlar emektar ve müzmin sakat oyuncu kiralamış marifet sayıyorlar.. 4 4 Yanıtla
  • PenChe: Gercekten buyuk is GS 9 milyon euro ya alamadilar vizimkiler akillica 2 senelik kiraladilar zaten omru 2 sene 30 yasinda avrupada messi ronaldodan sonra en cok gol , Alman milli takiminda kaptanlik yapmis alman disiplini ile futbol kariyeri olan bir futbolcudan bahsediyorsunuz. Millet Podolski ve Van Persie alip taklalar atiyor Mario Gomez onlardan 1 adim onde olan bir futbolcu yaptiklari ve kariyerine bakmak yeterli. ins yarar saglar Sagda G.töre Solda Q7 Forvet M.Gomez Forvet arkasi Sosa. Daha ne olsun Allah askina.. 7 0 Yanıtla
  • cimbom43: adam türkiyeye bjktaşın parasını ezmeye gelıyorr tipte var bktaşlı dişi kartallar stadı dolduru artık topoynamasada 0 7 Yanıtla
  • Bjk orçoo: Kim bu adam ya 1 5 Yanıtla
  • doğrucu : Helal sana Fikret başkan çok akıllı transfer politikası yürütüyorsunuz burda durduğumuz sürece beşiktaşın borcu falan da kalmayacak helal olsun size ve yönetiminize. 4 1 Yanıtla
  • Orgin: satın alma opsiyonu ile aldık.çok akıllıca bir davranış.eğer verimli olursa ki %90 olacak,daha uygun fiyata sözleşme yapılabiliyor sanırım. 3 2 Yanıtla
  • BJK: Ohhhh bee nihayet bitti yeni Kartal hayırlı olsun beşiktaşıma ?????? 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aysu, Aleyna ve Berna arasında eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya veda eden Aysu, duygusal anlar yaşadı. Aleyna kazandı ve Aysu hüngür hüngür ağladı. Aysu, yarışmayı geçtiğimiz sene deprem felaketinde hayatını kaybeden arkadaşına ithaf etti. Yarışmadan döndüğünde dostu olmadığını ve kötü zamanlar geçirdiğini söyledi. Bu sezon ise Nilay Aydoğan mücadele etti.

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.


Advertisement