Beşiktaş Neden Elendi? Cevap Aranıyor... - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Neden Elendi? Cevap Aranıyor...

Beşiktaş Neden Elendi? Cevap Aranıyor...

Avrupa Ligi'nde Club Brugge karşısında turnuvaya veda eden Beşiktaş'ta 'nasıl?' sorusu hakim.

20.03.2015 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ligi 2. turunda Liverpool'u eledikten sonra ülkeyi sevince boğan Beşiktaş, 3. turda Club Brugge karşısında ilk maçı 2-1, İstanbul'daki maçı da 3-1 kaybedince Avrupa defterini kapatmış oldu. Olimpiyat Stadı'nda Liverpool'a sahayı dar eden Beşiktaş, Brugge karşısında bekleneni veremedi.

BILIC'İN TERCİHLERİ TARTIŞMA KONUSU

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Brugge karşısında İstanbul'da Mustafa Pektemek'i 11'de başlattı ve 4-4-2 ile sahaya çıktı. Aynı zamanda sakatlıktan yeni çıkan Tolga Zengin de Liverpool maçlarında iyi bir performans sergileyen Cenk Gönen'in yerine kaleyi korudu. Bilic, karşılaşmanın son bölümlerinde Cenk Tosun'u da sahaya sürdü.

ORTA SAHA FAKTÖRÜ

Slaven Bilic'in Brugge karşısında Pektemek ve Ba ile çift forvet başlamasının yanında orta saha tercihleri de tartışma konusu oldu. NTV Spor'da Beşiktaş'ı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Bilic'in beşli orta sahadan vazgeçerek Brugge'ün orta alanda daha etkin olmasına yol açtığının altını çizdi.

SAHAYA TARAFTAR GİRDİ

Club Brugge'ün 2. golünden sonra sahaya atlayarak Beşiktaş yedek kulübesine doğru hareketlenen bir taraftar, teknik direktör Slaven Bilic'e tepki gösterdi. UEFA ve yayıncı kuruluş bu görüntülere yer vermezken, yedek kulübesinden çıkan Ersan Gülüm ve güvenlik, taraftarı Bilic'in yanından uzaklaştırmaya çalıştı.

TOLGA ÜZGÜN...

Club Brugge karşısında beklenen performansı gösteremeyen ve maçın sonlarında taraftarların tepkisi ile karşılaşıp maç sonu da tribünlere gitmeyen Tolga Zengin'in ise bir hayli üzgün olduğu ifade edildi. Soyunma odasında duvarları dahi yumrukladığı iddia edilen Tolga'yı başta Ersan Gülüm olmak üzere takım arkadaşları da zor teselli etti.

ARTIK TEK HEDEF DERBİ!

Avrupa defterini kapatan Beşiktaş, Fenerbahçe ile Pazar günü Şükrü Saracoğlu'nda oynayacağı derbii vakit kaybetmeden düşünmeye başladı. Brugge maçını unutmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray ile girdiği şampiyonluk yarışında avantajlı konuma gelmek için Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmeye çalışacak.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Neden Elendi? Cevap Aranıyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Salih Has: Tebrikler v teşekkürler Beşiktaş. Oraya -? Derecede giden 65.000 vefakar a , yönetime, biliç'e .. Şahsiyetli futbolculara teşekkürler. Göçebe çadırında lider sizsiniz. El insaf GS olimpiyat da oynadığı yıl 7. Bitirmişti. Şampiyon olursunuz olmazsınız alnınızdan öpüyorum. 0 0 Yanıtla
  • NASAHASAN: AHA BEN SÖYLEYEYİM GOL DEĞİL YEMEDEN GOLLER ATMASI GEREKİYORDU OLMAYINCA ELENDİ DEVAM EDEBİLMESİNİ İSTERDİK AMA OLMADI 0 0 Yanıtla

Advertisement