Beşiktaş Opare'yi Bitirdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Opare'yi Bitirdi

Beşiktaş Opare\'yi Bitirdi

Beşiktaş, Porto’nun 24 yaşındaki sağ beki Daniel Opare ile anlaştı.

20.01.2015 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet’in haberine göre Beşiktaş yönetimi, ismi sır gibi saklanan Porto’nun Ganalı sağ beki Daniel Opare’nin işini bitirdi.

Şimdiye kadar birçok futbolcuyla görüşme yapan siyah-beyazlıların son olarak Ganalı oyuncuya teklif götürdüğü iddia edildi.

Helsingborg forması giyen Emil Kraft ve Maribor’da oynayan Petar Stojanovic ile daha önce her konuda anlaşmasına rağmen Opare’yle de temasa geçen Kartal’ın 24 yaşındaki oyuncuyu uzun uğraşlar sonunda ikna ettiği bildirildi.

Gana Milli Takımı’nda da forma giyen Opare’yi son anda listesine alan siyah-beyazlıların, sol bek pozisyonunda da görev yapabilmesi nedeniyle önceliği Ganalı oyuncuya verdiği aktarıldı.

Portekiz ekibi ile 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Ganalı oyuncunun transferi, satın alma opsiyonu Beşiktaş’ta olmak üzere yıl sonuna kadar kiralık olarak gerçekleştirdiği öğrenildi. Ganalı oyuncunun bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi’nin Spartak Moskova’da forma giyen Ermeni futbolcu Aras Özbiliz’in menajeri ile dün akşam biraraya gelerek önümüzdeki sezon için söz kestiği iddia edildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Opare'yi Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement