Beşiktaş-Partizan Maç Özeti ve Golleri Demba Ba Gol İzle Beşiktaş Partizan Maç Özeti İzle - Son Dakika
Spor

Beşiktaş-Partizan Maç Özeti ve Golleri Demba Ba Gol İzle Beşiktaş Partizan Maç Özeti İzle

Beşiktaş-Partizan Maç Özeti ve Golleri Demba Ba Gol İzle Beşiktaş Partizan Maç Özeti İzle

Beşiktaş, Partizan'ı 2-1 mağlup etti.

06.11.2014 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, Sırbistan'ın Partizan takımını 2-1 mağlup etti. Beşiktaş-Partizan maçının özetii ve gollerini Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin.

Beşiktaş-Partizan maç özeti izle (1.GOL Demba Ba)/ TIKLAYIN

Beşiktaş-Partizan maç özeti izle (2.GOL Demba Ba)/ TIKLAYIN

Maçtan dakikalar;

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş ile Sırbistan'ın Partizan takımı arasında oynanan 4. hafta maçının ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Fenerbahçe derbisinde aldığı mağlubiyetin moralsizliğiyle Partizan'ın karşısına çıkan Beşiktaş, organize paslarla rakibin üstüne gitti. Gökhan ile tehlikeler yaratan siyah-beyazlı takım, bulduğu iki pozisyonda gole ulaşamadı. Yüzde 65 topla oynama oranı yakalayan ve 4 korner atışı kazanan ev sahibi takım, özellikle golcü oyuncusu Demba Ba'yı etkili noktalarda topla buluşturamadı. Sadece Gökhan ile etkili olabilen Beşiktaş, ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.

Topu tamamen Beşiktaş'a bırakan Partizan, Cenk Gönen'in koruduğu kalede pozisyon üretmekte zorlandı. Rakibinin ceza alanına kazandığı tek korner atışıyla gelebilen Sırp ekibi, soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

16. dakikada Beşiktaş, gol için ilk denemesini yaptı. Gökhan'ın ceza alanı önünde yerden sert vuruşunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

18. dakikada siyah-beyazlı takım, bir kez daha Gökhan ile rakip kalede etkili oldu. Motta'nın soldan güzel ortasında arka direkte topla buluşan genç oyuncu, meşin yuvarlağı kötü bir vuruşla auta gönderdi.

29. dakikada pas trafiğini iyi yapan Beşiktaş bu sefer Olcay ile kaleyi yokladı. Veli'nin pasıyla topu ceza alanı önünde alan bu oyuncunun vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

Fazla pozisyonun olmadığı mücadelenin ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

BEŞİKTAŞ-PARTİZAN MAÇINDAN NOTLAR

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. haftasında oynadığı Partizan maçında kaleci Tolga Zengin, sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.

Fenerbahçe derbisinde omzundan sakatlanan Tolga Zengin'e, teknik direktör Slaven Bilic tarafından 18 kişilik maç kadrosunda yer verilmedi. Tolga'nın yerine kaleyi Cenk Gönen korudu.

Bu sezon Avrupa kupalarında ilk kez forma giyen Cenk, Spor Toto Süper Lig'de ise sadece ilk haftadaki Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında görev almıştı.

Tolga'nın yokluğunda yedek kaleci olarak ise Emre Metin kadroda yer buldu. Genç kaleci, bu sezon ilk kez resmi bir maçta 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

Savunmanın sağında İsmail Köybaşı

Hırvat teknik adam, son iki maçta yaptığı hatalar nedeniyle eleştirilen Necip Uysal'ı Partizan karşısında yedek soyundurup, yerine İsmail Köybaşı'na şans tanıdı.

Normalde sol bekte görev yapan İsmail Köybaşı, bu sezon Arsenal ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçlarının ardından Partizan karşısında da savunmanın sağında oynadı.

Gökhan Töre 11'de

Kırmızı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Gökhan Töre, Partizan karşısında sahaya ilk 11'de çıktı.

Milli futbolcu, Kerim Frei'ın yerine sağ kanatta görev yaptı.

Bu arada Bilic, Fenerbahçe derbisinin kadrosundan 4 değişiklik yaparak, takımını sahaya sürdü.

Sakatlık nedeniyle kalede zorunlu değişiklik yapmak zorunda kalan Hırvat çalıştırıcı, ayrıca savunmada Ersan Gülüm'ün yerine Franco'yu, Necip Uysal'ın yerine İsmail Köybaşı'nı, Kerim Frei'ın yerine de Gökhan Töre'yi oynattı.

Sosa yine yedek

Sakatlığının ardından ilk kez geçen haftaki Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında oynama şansı bulan Jose Sosa, Partizan karşısında da yedek soyundu.

Siyah-beyazlıların yedek kulübesinde Sosa'nın yanı sıra Emre Metin, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Kerim Frei, Ersan Gülüm ve Cenk Tosun yer aldı.

Partizan'da 3 değişiklik

Beşiktaş'ın rakibi Partizan ise Belgrad'daki maçın kadrosundan 3 değişiklik yaparak sahaya çıktı.

Sırbistan ekibinde ilk maçta ilk 11'de sahaya çıkan Zivkovic ve Lazovic yedek kulübesinde yer aldı. Sarı kart cezalısı Branko Ilic ise kadroya alınmadı.

Teknik direktör Marko Nikolic, bu üç futbolcunun yerine Ninkovic, Grbic ve Markovic'e ilk 11'de forma verdi.

Tribünler boş kaldı

Siyah-beyazlı taraftarlar, Partizan karşılaşmasına ilgi göstermedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın tribünlerinde büyük boşluklar oluştu. Karşılaşmayı 15 bine yakın sporsever izledi.

Sırbistan'dan gelen 100 kadar Partizan taraftarı da kale arkası ve Batı Tribünü'nde kendilerine ayrılan bölümlerden maçı takip etti.

Abdullah Gül de izledi

Beşiktaş-Partizan maçını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de izledi.

Gül, karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala stada geldi ve stat hoparlörlerinden gelişi anons edildi. Gül, karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

Emre Belözoğlu'na tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, Partizan maçı öncesi Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Taraftarlar, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde teknik direktör Slaven Bilic ile tartışan Emre Belözoğlu aleyhine tezahüratlar yaptı.

Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar, derbi maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı da protesto edip, tepkilerini dile getirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş-Partizan Maç Özeti ve Golleri Demba Ba Gol İzle Beşiktaş Partizan Maç Özeti İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı
    17:28 Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı

    Bakırköy Zuhuratbaba'da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi. İnşaat çalışmasını engellemek için iş makinesinin önüne yatan mahalle sakinleri gözaltına alındı.


Advertisement