Beşiktaş Pür Neşe -1 - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Pür Neşe -1

Beşiktaş Pür Neşe -1

Beşiktaş pür neşeHibrit yerine normal çimde antrenmanÇift kalede Quaresma şovAntrenman bitti Quaresma ve İsmail bitmediLider Beşiktaş Cumartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı.

19.04.2016 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş pür neşe

Hibrit yerine normal çimde antrenman

Çift kalede Quaresma şov

Antrenman bitti Quaresma ve İsmail bitmedi

Lider Beşiktaş Cumartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı.

Futbolcuların antrenman boyunca stresten uzak, oldukça keyifli oldukları görüldü.

HİBRİT YERİNE NORMAL ÇİMDE ANTRENMAN

Teknik direktör Şenol Güneş Manisa'daki maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'nın zeminini düşünerek antrenmanı hibrit çimin olduğu saha yerine normal çim olan 2. sahada yaptırdı. Futbolcuların az da olsa normal çim zeminine yabancılık çekmemesi için maç gününe kadar yapılacak idmanlar alt sahada gerçekleştirilecek.

FUTBOLCULAR PÜR NEŞE

Siyah beyazlıların idmanı takım toplantısı ile başladı ve 5'e 2 çalışması ile devam etti. Kondisyon hareketlerinden sonra üç gruba ayrılan futbolcular dar alanda gol atanın galip geldiği 2'şer dakikalık maçlar yaptı.

ÇİFT KALEDE QUARESMA ŞOV

2'şer dakika üzerinden oynanan maçlar kıran kırana geçti.

Quaresma'nın takımı maçları kazanırken Portekizli yıldız çalımları, pasları ve golleri ile adeta şov yaptı ve turnuva sonunda arkadaşları ile galibiyet pozu verdi.

ANTRENMAN BİTTİ QUARESMA VE İSMAİL BİTMEDİ

Ricardo Quaresma ve İsmail Köybaşı antrenman bitmesine rağmen yarım saat daha sahada kalarak şut çalışması yaptı.

Önce sol ayağı ile harika goller atan Quaresma sağ ile yaptığı trivela vuruşları ile şovuna devam etti. İsmail Köybaşı ise sol ayağı ile attığı muhteşem gollerle kaleci Günay'ı adeta çıldırttı.

Bu arada Marcelo ve Serdar Kurtuluş da Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda antrenman bitiminden sonra yarım saat hız çalışması yaptı.

Beşiktaş Akhisar Belediye maçı hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenman ile devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Pür Neşe -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement