Beşiktaş Revire Döndü! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Revire Döndü!

Beşiktaş Revire Döndü!

Beşiktaş, bir türlü sakatlık belasından kurtulamıyor.

01.04.2015 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devre arasında Alman ekibi Hamburg'tan transfer edilen gurbetçi oyuncu, önceki günkü antrenmanın son bölümünde kasık bölgesinde bir ağrı hissetti. Dün MR'ı çekilen Tolgay'ın sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan 24 yaşındaki oyuncu, Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Siyah-Beyazlılar, bu sezon 50. kez bir oyuncusunu sakatlığa kurban verdi. Kadroda bulunan 26 oyuncunun 22'si sakatlandı. En çok sakatlığı Mustafa Pektemek yaşadı. 26 yaşındaki forvet, tam beş kez sakatlık geçirdi. Bu sezon tam 3 bin 46 dakika kaçırdı. Pektemek'i Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup ve Tolga Zengin (4) takip etti. Tolgay Arslan hariç sakatlanan 21 oyuncu tam 159 maç kaçırdı. Yani Teknik Direktör Slaven Bilic, bu sezon 14 bin 310 dakika sakat olan oyuncularından yararlanamadı.

Sakatlanmayan dört isim var

Siyah-Beyazlılar'da bu sezon sakatlanmayan oyuncu da var. Pedro Franco, Kerim Frei, Atınç Nukan ve Günay Güvenç, şu ana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadı. Bu dört oyuncu kariyerleri boyunca da toplam altı kez sakatlandı. Siyah-Beyazlılar'ın altyapısında yetişen Atınç Nukan, profesyonelliğe geçtiği günden bu yana hiç sakatlık yaşamadı. Günay, Pedro ve Frei ise Beşiktaş geldiği günden bu yana sadece bir kez sakatlık yaşadı.

Akşam

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Revire Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement