Beşiktaş, River Plate'i 4-3 Yendi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, River Plate'i 4-3 Yendi

Antalya'da düzenlenen özel turnuvada Beşiktaş, Arjantin temsilcisi River Plate'i 4-3 yendi ve turnuvada şampiyon oldu.

18.01.2015 22:56  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

International Royal Cup 2015 final karşılaşmasında River Plate ile karşılaşan Beşiktaş, ikinci yarıdaki etkili oyunu sayesinde 4-3 galip geldi ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Galatasaray'ı eleyerek Beşiktaş ile finalde karşılaşma şansı yakalayan River Plate, genç kadrosuna rağmen Beşiktaş'ı da oldukça zorlayan bir futbol sergilemeyi başardı.

GOLLER

Beşiktaş'ın gollerini Jose Sosa, Demba Ba (2) ve Braian Molina Diaz (k.k) kaydederken River Plate'in gollerini ise Emmanuel Martinez, Nicolas Agustin Gomez ve Luciano Romero atmayı başardı.

Siyah beyazlılar şampiyon olarak tamamladığı turnuva sonrasında teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki ilk kupasını kazanmış oldu.

Beşiktaş, River Plate\'i 4-3 Yendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, River Plate'i 4-3 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • adanademirsporludur: Fenerliyim ama helal olsun besiktas 36 1 Yanıtla
  • sivridil: bu yıl beşiktaş şampiyondur 32 5 Yanıtla
  • sporsever: Federasyon River pilate takımını yenip misafir Perver lik kuralını ihlali gerekçesiyle besiktas a saha kapatma cezası verdi fakat koca ülke nin besiktas a bir stad bulamadığı gerçeğiyle yüzleş ti ve cezayı para cezasına çevirdi ayrıca 2 ser gol atan Sosa ve demba ba nin ilk derbide cezalı olmasi kararlastirildi 12 23 Yanıtla
  • Savaş Işıksoy: Bjk'ın yenmesi normal,akşam gsarayı tesadüfen elediler.gs yedekleriyle 70.dakikaya kadar götürdüğü maçta,burak sakatlanıp çıkınca 10 kişi kaldı.akabinde baraj kurulmasını bekleyen kaleci,R.Plate hakemin düdüğünü beklemeden frikiği kullanması sonucu 1-1 bitti,e penaltılar da zaten şansla ilgili bir konu.tataviyeden bir kupa da olsa,tbrkler bjk :)) 2 21 Yanıtla
  • BJK: Budur !!! 14 1 Yanıtla
  • chivas: ne çok kıskananımız var BEŞİKTAŞ ım. kudurun gs veledleri. 4 3 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: bunuda şikeden almışlardır kuşlara guven kalmadı damgaları ömürlük artık puhahahaha 3 3 Yanıtla

Advertisement