Beşiktaş, Sağanak Yağmur Altında Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş, Sağanak Yağmur Altında Çalıştı

İstanbul / DHA Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçında Sporting Lizbon ile Perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

29.09.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul/ DHA

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçında Sporting Lizbon ile Perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Sağanak yağmur altında basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmana bireysel çalışan Olcay Şahan katılmadı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışmaları ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması ve oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman taktik programın yer aldığı çalışmalar, yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, son çalışmasını yarın saat 18.00'de basına 15 dakikası açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve sonrasında kampa girecek. Saat 17.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı yapacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş, Sağanak Yağmur Altında Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement