Beşiktaş, Sporting Lizbon'la 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Sporting Lizbon'la 1-1 Berabere Kaldı

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, evinde Sporting Lizbon'la 1-1 berabere kaldı.

01.10.2015 21:53  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, H Grubu'ndaki 2.maçında Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş, 2. maçlar sonunda puanını 4'e çıkarıp haftayı 2. sırada tamamladı.

OĞUZHAN VE TOSIC YEDEKTE

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Portekiz'in Sporting Lizbon takımını konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, ligde son oynanan Fenerbahçe derbisinin 11'inde 3 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe karşısında yedek kulübesinde oturan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın yanı sıra ikinci yarıda görev yapan Necip Uysal ve İsmail Köybaşı'na, ilk 11'de şans verdi. Geçen sezondan kart cezası bulunan Olcay Şahan ile UEFA'ya bildirilen futbolcu listesinde ismi bulunmayan Ramon Motta'nın yer almadığı kadroda, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de oynayan Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic ise yedek kulübesinde oturdu.

SPORTING'DEN 5 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş'ın rakibi Sporting Lizbon, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçın kadrosunda 5 değişlik yaptı. Sırbistan ekibinde, Rusya temsilcisine karşı oynanan ilk maçta görev yapan Jefferson Nascimento ve Paulo Oliveira, kadroda yer almazken, Adrien Silva, Gelson Martins ve Fredy Montero ise yedek kulübesinde oturdu. Bu futbolcuların yerine Jonathan Cristian Silva, Naldo, William Carvalho, Bryan Ruiz ve Matheus Pereira ilk 11'de görev yaptı.

KARA KARTAL GERİYE DÜŞTÜ

Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Arnavutluk'un Skenderbeu ekibini 1-0 yenerek gruba iyi başlayan Beşiktaş, Sporting Lizbon karşılaşmasına istediği gibi başlayamadı. Orta sahada kontrolü sağlamakta zorlanan siyah-beyazlı takım, ilk bölümde rakip kalede etkili pozisyon üretemedi. Özellikle rakibinin geliştirdiği hızlı ataklarda savunmada zorlanan temsilcimiz, 16. dakikada Ruiz'in golüne engel olamayarak, 1-0 geriye düştü. Daha sonra yaptığı hücumlarda ise hatalı pas ve yanlış tercihler nedeniyle önemli pozisyon bulamayan Beşiktaş, kalesinde de üst üste tehlikeli ataklar gördü. Siyah-beyazlı takım, soyunma odasına 1-0 geride gitti.

TÖRE SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıya da konuk takım önemli bir pozisyonla başladı. Carvalho'nun getirdiği topta Teofilo yine Tolga ile karşı karşıya kaldı ama Tolga yine başarılıydı. Baskıya atlatan temsilcimizin golü ise 61. dakikada geldi. Beck ile başlayan atakta Sosa nefis bir topuk pası verdi, Gökhan Töre Avrupa kupalarındaki 5. golünü atarak skora dengeyi getirdi. Golden sonra kontrolü ele geçiren Beşiktaş önemli fırsatları değerlendiremedi ve mücadele 1-1 sona erdi.

1-1'lik sonuçla gruptaki ilk beraberliğini alan Beşiktaş, puanını 4'e çıkarırken, Portekiz ekibi ilk puanını aldı ve haftayı 1 puanla tamamladı.

Beşiktaş, Sporting Lizbon\'la 1-1 Berabere Kaldı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Sporting Lizbon'la 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • sio: Halis hoca olsaydı Yener lerdi 19 20 Yanıtla
  • CHAMYARMASI: şu basit takımı yenemediniz be bide uefa ya katılmışsınız 4 33 Yanıtla Hakkı: Fener linin, siniz sanirim 4 0 kRTl: ezik naber kıskanma :) 3 1
  • bjk: iyi oynamadık 1 puan iyidir 28 1 Yanıtla
  • cumaliii: Kartal bu işte helallllll 24 1 Yanıtla
  • Can: İlk yari 1 olsaydi cok iyi olurdu 8 0 Yanıtla
  • ..1903..anteke..: İyisi ile kötüsü ile maç oldu Avrupa oynayan bütün Türkiye takımlarına başarılar. İlk yarı iyi değildik ikinci yarı az toparladı. Lizbon küçümsenecek bir takım değil. 8 0 Yanıtla
  • Bjk: Lan Kartal gitti 1000 Euro yaktın beni beeee 2 6 Yanıtla
  • kargalar: halis olaydı yenerdiniz 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement