Beşiktaş'ta 1 Polis Silahla, Şişli'de 2 Polis Bıçakla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta 1 Polis Silahla, Şişli'de 2 Polis Bıçakla Yaralandı

Beşiktaş\'ta 1 Polis Silahla, Şişli\'de 2 Polis Bıçakla Yaralandı

Beşiktaş ve Şişli'de polisler için zor ve kanlı bir gece yaşandı. Çıkan asayiş olaylarına müdahale eden güvenlik güçlerinden 3 kişi yaralandı.

12.08.2015 06:48  Güncelleme: 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de cadde ortasında kavga eden kişileri ayırmaya çalışan 2 polis bıçakla yaralandı. Aynı saatlerde Beşiktaş Ortaköy'de silahlı kavgaya müdahale eden polislerden 1'i silahla kalçasından vuruldu. Hastaneye kaldırılan 3 polisin de durumunun iyi olduğu belirtildi.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞTILAR

İlk olay Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'nde saat 03.45'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine caddeye gelen polis ekipleri kavga eden iki tarafı ayırmaya çalıştı. Bu sırada gruptan biri elindeki bıçakla bir polisi sırtından, bir polisi de sol kol ve bacağından yaraladı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Eli bıçaklı kişi bölgeye sevk edilen takviye ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Yaralı polisler ise ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Her iki polisin de durumunun iyi olduğu belirtildi.

BAR KAVGASI ÇIKTI

İkinci olay aynı saatlerde Beşiktaş Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana geldi. Ortaköy'de bir bardan çıktıkları öğrenilen iki grup cadde üzerinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında gruptan biri çevreye rast gele ateş açtı.

POLİSLERE ATEŞ AÇTI

Bu sırada caddede seyir halinde olan Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olaya müdahale etmek istedi. Aynı kişi bu sefer de namluyu polislerin üzerine doğrultu ve peş peşe ateşledi. Olay sonrası da otomobiline binip kayıplara karıştı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Açılan ateş sonrası kalçasından yaralanan polis memuru, meslektaşları tarafından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralı polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta 1 Polis Silahla, Şişli'de 2 Polis Bıçakla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • : Dün gece ölen madenci yerin altında çalışıyor polis otobüs bedava hayat güzel ünüforma sayesinde maaş o biçim bu da onu görevi evine gelip sana mantı açacak değil ya işi bu işi hatay sınırına git bir tane polis kontrolü yok trafik kontrolü bile yok. Şimdi de ülke içinde temizlik yapıyorlar kirleten kendileri temizleyen kendileri madenci öldüğüyle kaldı sgk ne maaş verirse o polis ailece yırtı madenci çocuğuyla polislik sınavına girse şehit diye öncelik polisde maden de işe başvursalar şehit diye yine öncelik polis çocuğun da 6 82 Yanıtla aaa: Sen de evinde oturup rahat rahat polisin şehit olmasını bekliyorsun sonra görevi bu diyorsun inşallah sen de bu polislerin düştüğü durumun sadece onda birine dusersin hangi meslek ölmek için yapiliyor 19 1 serkan: Eseogluesek 17 0 Reis: büyük ihtimalle senin yaşın ufak yada 15 16 yaşında gençsin çünkü ismini bile gülücük işaretinden yapmışsın neyse takdir ilahi diye bir olay var sen mermi yuvasının içinde kalsan bile allah yaşatacak sa 1 tanesi dokunmaz burada polise böyle diyorsun senin hiç polis yada asker tanıdığın varmı özellikle doğuda olana git bir akşam sana uykun gelinceye kadar anlatsın ne zorluklarla nöbete yada göreve gittiğini ondan sonra gel bura yaz tamammı madenciye gelince allah rahmet eylesin ikiside riskinin peşinde ama polis hem rızk hemde senin için bilmem anlatabildim 14 0 kars: Akil yoksunu cahil sınırı korumak polisin değil askerin görevi bir gun gel asker polis kıyafeti ile hakkaride sirnakta diyarbakır da bedava otobüse bin 10 3 melihmert: arkadaşlar böyle çakallara cevap vermeyin 10 0 Herkes işini yapsın: Maaşı alırken iyi 0 0 Herkes işini yapsın: Karslı sınırı korusun demediler okumayı öğren trafik diyor o bile yok 0 0
  • efekarli: Vuracak aga polis avrupa ulkeleeinde yap gor bize gelince insan haklari peki polis insan degilmi cekip vuracak 18 2 Yanıtla
  • zaza: Polise uzanan eller kirilsin 8 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement