Beşiktaş'ta Denys Boyko ile İpler Koptu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Denys Boyko ile İpler Koptu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ukraynalı kaleci Denys Boyko'yu tamamen gözden çıkardı ve Akhisar Belediyespor maçının kadrosuna almadı.

23.04.2016 19:42  Güncelleme: 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör Şenol Güneş, devre arasında scout ekibinin tavsiyesi üzerine transfer ettirdiği Ukraynalı kaleci Denys Boyko'yu gözden çıkardı. Güneş, son 2 maçta olduğu gibi Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da Boyko'yu kadroya almadı. Denys Boyko'nun sezon sonunda Adanaspor'a kiralanması gündeme geldi.

3.3 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

Ukrayna'nın Dnipro Kulübü'nden 3.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satın alınan Boyko, 4.2 milyon Euro garanti para karşılığında 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

BEŞİKTAŞ'TA 4 MAÇ OYNAYABİLDİ

Denys Boyko bu sezon toplam 26 resmi maça çıktı. Sezonun ilk yarısında Dnipro forması giyen Ukraynalı kaleci 22 karşılaşmada görev yaptı. Boyko, Beşiktaş'ta ise 4 müsabakada yer aldı.

BEŞİKTAŞ KARİYERİ FİYASKO

Denys Boyko'nun Beşiktaş kariyeri hiç de iyi başlamadı. Kartal, Ukraynalı kalecinin görev yaptığı 4 maçta 3 yenilgi alırken, sadece 1 kez kazandı. Siyah-beyazlı takım, Boyko'nun kaleyi koruduğu lig maçlarında Antalyaspor'u 1-0 yendi, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turundaki Torku Konyaspor karşılaşmaları ise 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kaybedildi. Yalnızca Antalyaspor maçında kalesini gole kapatabilen Boyko 4 karşılaşmada 5 gole engel olamadı.

(Kaynak: Hürriyet)

Beşiktaş\'ta Denys Boyko ile İpler Koptu

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Denys Boyko ile İpler Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ahmet: Tolga çok iyi kaleci ne gerek var başka kaleciyle 5 kere top geliyor 3 gol oluyor 7 0 Yanıtla VOLKAN: Bence kalede direkleri artması lazım kesinlikle 5 olur 6 olur 0 0
  • VOLKAN: BU MAÇTAN SONRA DÜŞÜMCERİM DEĞİŞTİ KALEDE KALECİ YOKKİ KAYPAK MALIN TEKİ VAR SÖZLEŞME YENİLİCEKLER BİDE BAK YA ARKADAŞ BİTİRDİNİZ BENİ BE 3 0 Yanıtla
  • Atilla Vakit.: Kartal şampiyon olacak.Hemde Şenol ve Tolgaya rağmen !!! 0 0 Yanıtla Ahmet: Birde İSMAİL KÖYBAŞI NA RAĞMEN 0 0

Advertisement