Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor Maçına Hazırlanıyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında SAİ Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda Pazartesi günü oynayacağı maça hazırlanıyor.

25.10.2014 13:38  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında SAİ Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda siyah-beyazlılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı takımın antrenmanı yarım sahada çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana tedavi sonrası bireysel çalışan Serdar Kurtuluş, tedavi olan Gökhan Töre ve izinli olan Jose Sosa katılmadı. İsmail Köybaşı takımla birlikte çalışmalara başlarken, Mustafa Pektemek ise antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement