Beşiktaş'ın Rakibi Eskişehirspor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Rakibi Eskişehirspor

Beşiktaş\'ın Rakibi Eskişehirspor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın kendi evinde Eskişehirspor ile karşılaşacak.

26.09.2014 12:12  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın kendi evinde Eskişehirspor ile karşılaşacak. Ancak, oynanacak karşılaşmanın önüne geçen unsur ise Olimpiyat Stadı'nın bozuk zemini.

Beşiktaş ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan zorlu mücadelede de iki takımı da düşündüren tek sorun, saha zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması. Hafta içerisinde açıklamalar yapan Ertuğrul Sağlam da, saha zemini ve hava şartlarının olumlu olmasının maçın gidişatı açısından çok önemli olduğunu söyledi.

EN BÜYÜK SORUN SAHA ZEMİNİ

Ligde oynadığı üç maçta 7 puan toplayan siyah-beyazlılarda en büyük sorun Olimpiyat Stadı'nın zemini ve taraftar. Stadın uzak olması sebebiyle maça gereken ilgiyi göstermeyen taraftarından yoksun olarak mücadele eden Bilic ve öğrencilerinin bir diğer sorunu ise zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması. Taraftarın Olimpiyat Stadı'nda takımlarını desteklemesi gerektiğini belirten Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, saha zemininin dezavantajını 12. adamın desteğiyle aşabileceklerini de ayrıca dile getirdi.

Beşiktaş, yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı'nın inşaatının bitmemesinden dolayı maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynuyor. Siyah-beyazlı takım oynadıkları tüm maçlarda en büyük sorunu sahanın zemininden yaşıyor. Yarın oynanacak Eskişehirspor karşılaşmasında da saha zemini her iki takımı bir hayli zorlayacak. Öte yandan Beşiktaş, kendi evinde oynadığı maçlarda taraftarının maçlara olan ilgisizliği de dikkat çekiyor. 2014-2015 sezonunda başlayan PassoLig uygulaması ve Olimpiyat Stadı'nın uzaklığı Beşiktaş Kulübü'nü sıkıntıya sokuyor.

Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında yarın 27 Eylül saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Eskişehirspor ile karşılaşacak. Mücadelede düdük çalacak olan hakem Çağatay Şahan'ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Rakibi Eskişehirspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement