Beşiktaş'ta Sezer Öztürk'e Af Çıktı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Sezer Öztürk'e Af Çıktı

Beşiktaş\'ta Sezer Öztürk\'e Af Çıktı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İbrahim Toraman'la ettiği kavga sonrasında kadro dışı bırakılan Sezer'in Beşiktaş'ta kalmasına onay verdi.

31.01.2014 16:58  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü’nde takım arkadaşı İbrahim Toraman ile kavga ettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk’e af çıkıyor.

Tatil için gittiği Almanya’da barda bıçaklanan ve tedavisine İstanbul’da devam edilen Sezer’in kulüpte kalması için başkan Fikret Orman’dan da onay çıktığı bildirildi.

BAŞKAN ANLAYIŞ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz günlerde başkan Orman ile kulüp binasında bir araya gelen Sezer Öztürk’ün menajeri Özkan Doğan, Fikret Orman’ın, Sezer’in takımda kalması yönünde anlayış gösterdiğini söyledi.

AA muhabirine konuşan Özkan Doğan, konuyla ilgili şunları kaydetti:

"SEZER BAŞKANINI MAHCUP ETMEMEK İÇİN ÇALIŞACAK"

"Sayın başkanımız ile bir görüşmem oldu. Kendisi, sağ olsun son derece anlayışlı ve halden anlayan bir insan. Sezer Öztürk’ü çok sevdiğini ve kendisine olan inancını yitirmediğini belirtti. Sezer Öztürk’ün Beşiktaş ile 2,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sezer, sözleşme süresinin sonuna kadar Beşiktaş forması giymeye devam edecek. Kendisiyle de görüştüm. Sezer, bundan böyle Sayın Fikret Orman’ın bu sevgisine layık olmak için her şeyi vereceğini söyledi. Kendisi daha genç. Hatalar yapması muhtemel. Başkanını mahcup etmemek için var gücüyle çalışacak ve Sayın Orman’a teşekkürünü, sahada göstereceği performansla edecek."

Menajer Doğan ayrıca, Sezer’in sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve bireysel çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Sezer Öztürk'e Af Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement